Reprofoto/YouTube
StoryEditor

NAKA obvinila Martina Daňa z výtržníctva. Útočil na Sajfu a jeho manželku Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú

som20.10.2021., 15:27h
Hrozia mu tri roky za mrežami.
Lajkuj Brainee.sk na

Kontroverzného youtubera a aktivistu Martin Daňa obvinila NAKA z výtržníctva voči obľúbenému moderátorskému páru. Informáciu priniesol portál Aktuality.sk. Za výtržníctvo hrozia Daňovi tri roky za mrežami.

Moderátorku napadal za je vzhľad

Daňo čelí obvineniu pre video z roku 2019, v ktorom Veroniku Cifrovú Ostihoňovú napádal za jej vzhľad a o jej manželovi tvrdil že je to "zlatokop". Manželia preto podľa Aktualit podali na Daňa trestné oznámenie. Video už na internete nenájdete, Daňo ho zmazal.

Neúspešný kandidát na prezidenta z roku 2019 sa teraz na Facebooku bráni a tvrdí, že nechápe, že prišlo až po dvoch rokoch, od kedy mali prípad vyšetrovatelia „na stole“.

Nejde o prvé obvinenie Daňa. Začiatkom decembra 2019 ho NAKA Daňa obvinila z daňových podvodov. Ako konateľ niekoľkých firiem si mal v priebehu rokov 2011 a 2012 neoprávnene uplatniť nárok na vrátenie DPH vo výške takmer 190-tisíc eur.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 09:02