Facebook/Polícia SR
StoryEditor

V Komárne zadržali iba 15-ročnú členku dievčenského gangu. Obvinili ju z vydierania a výtržníctva

som01.10.2021., 11:53h
Ako z amerického filmu? Dievčenský gang v Komárne znepríjemňuje život nielen svojím rovesníkom, ale aj obyvateľom mesta. Situácia sa natoľko vyhrotila, že na nich bolo podané trestné oznámenie. Polícia v piatok oznámila, že obvinila jednu z nich - iba 15-ročné dievča.
Lajkuj Brainee.sk na

Skupina dievčat, ktorá sa zabáva na týraní ostatných, sa dostala do povedomia medializovaným videom z TikToku, na ktorom vidieť, ako bezbranné dievča kľačí pred skupinou spolužiačok a čaká na to, čo bude ďalej. Dostalo kopanec do tváre, ktorú zmenili pomocou aplikácie na psiu.

Kruté praktiky

„Kľakni si na kolená a pros o odpustenie“. S týmito slovami v Komárne nútilo len 15-ročné dievča spolu so svojimi dvoma kamarátkami 17-ročnú študentku k poslušnosti.

Ospravedlnenie za slovné vyjadrenia na sociálnych sieťach však nestačilo a žiadala aj, aby sa jej poškodená pozerala pri ľutovaní svojho činu do očí. Na zdôraznenie svojej požiadavky ju kopla do tváre. Dievča spadlo a keď sa pozviechalo, podarilo sa jej z miesta ujsť. Jej zranenia si vyžiadali asi týždňové liečenie,“ informuje polícia.

Keď sa video s celým popísaným dejom objavilo na sociálnych sieťach, začali sa prípadom zaoberať aj všetci kompetentní. Vyšetrovateľ obvinil 15-ročné dievča z trestných činov vydierania a výtržníctva.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 22:38