Mladík pracuje v klube ako vyhadzovač. Ženy mi rozopínajú oblečenie a snažia sa rukou dostať do nohavíc, opisuje skúsenostiInstagram.com/charliejeer
StoryEditor

Pracuje ako vyhadzovač. Ženy mi rozopínajú oblečenie a snažia sa rukou dostať do nohavíc, opisuje skúsenosti

iDnesbib21.12.2021., 10:00h
Jeho priatelia si naopak myslia, že má prácu snov.
Lajkuj Brainee.sk na

Devätnásťročný Charlie Jeer z Veľkej Británie zažíva počas svojej práce „vyhadzovača“ v nočnom klube nepríjemné chvíle. Kamaráti si myslia, že má prácu snov. Sám však hovorí, že správanie žien je neznesiteľné a ide o sexuálne harašenie. „Aj muži môžu byť sexuálne obťažovaní a nie je to v poriadku,“ hovorí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie Jeer (@charliejeer)

Ako informoval portál iDnes.cz, ženy sa chcú za každú cenu dostať do klubu a kvôli tomu muža obchytkávajú v oblasti genitálií, alebo ho chcú bozkávať. Vrhajú sa naňho, hoci ich upozorňuje na to, že je mu to nepríjemné a nemali by to robiť. Obťažujú ho však aj vo vnútri klubu. „Siahajú mi na zadok a medzi nohy a myslia si, že je to úplne v poriadku,“ hovorí mladík v jednom zo svojich príspevkov na sociálnej sieti TikTok.

Keď prácu vyhadzovača prijal, bol upozornený na to, že sa to môže stať. Myslel si však, že pôjde iba o občasnú záležitosť. Namiesto toho sa to však deje zakaždým, keď je v práci a je mu to veľmi nepríjemné. Nevyžiadaný kontakt od žien ho frustruje. „Ženy mi rozopínajú oblečenie a snažia sa mi rukou dostať do nohavíc,“ pokračoval muž.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie Jeer (@charliejeer)

„Nehovorím, že som obeť. Je to riziko môjho povolania, ako sa zdá. Myslím, že je dobré o týchto veciach hovoriť. Málokto tuší, že sa také nepríjemnosti týkajú aj mužov a nie len žien. A naozaj nám to nie je príjemné,“ povedal.
Kontakt so ženou je pre neho intímnou záležitosťou a myslí si, že by mal byť iba medzi ľuďmi, ktorí si sú naozaj blízki. Obchytkávanie od neznámych žien je pre neho niečo, čo nie je prípustné. „Natáčajú ma kamery, som pod dohľadom. A naozaj nechcem, aby sa tak blízky kontakt stával,“ pokračoval.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie Jeer (@charliejeer)

Odmietnutie nestačí

Ženy vždy slušne požiada o to, aby naňho nesiahali. Nemá to podľa neho žiadny efekt. Ženy sú väčšinou posilnené alkoholom, majú guráž a berú ho ako bábku, s ktorou si môžu robiť všetko, čo chcú. „Aj ženy si myslia, že mi to musí byť príjemné. Ľudia majú pocit, že muži si takéto správanie užívajú,“ doplnil.

Práce sa však nemieni vzdať. Pretože je ešte študent, vyhovuje mu, že sa cez deň môže venovať škole a učeniu a cez noc si privyrobiť. Zverejnením svojho príbehu chcel verejnosť informovať o správaní, ktoré by nemalo byť akceptovateľné a dúfa, že sa k nemu vďaka tomu ženy začnú správať inak.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie Jeer (@charliejeer)

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/rodova-rovnost, menuAlias = rodova-rovnost, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:48