Reuters
StoryEditor

Schyľuje sa k prominentnému rozvodu? Sophie Turner naznačila, že je bisexuálna. Toto jej manžela Joe Jonasa nepoteší

Ľubomíra Somodiová04.06.2021., 11:18h
Hviezda Hier o Tróny Sophie Turner využila Pride mesiac jún, aby svojim fanúšikom na Instagrame oznámila, že je bisexuálna.
Lajkuj Brainee.sk na

Sophie, ktorá je vydatá za Joe Jonasa z Jonas Brothers, pridala na Instagram príspevok, v ktorom sa nepriamo vyznala, že nie je iba na mužov. Medzi dúhové nálepky napísala: Time isn’t straight and neither am I.” (Nedá sa to adekvátne preložiť. Straight v angličtine znamená rovný, ale aj heterosexuálny. Doslovný preklad: „Čas nie je rovný, rovnako ani ja nie som rovná”).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Turner (@sophiet)

Napriek statusu, ktorý vyvolal v médiách veľkú pozornosť, sa zdá, že dvojica prežíva šťastné chvíle. Podľa zdroja blízkeho rodine Sophie a Joe sú momentálne usadení a tešia sa z takmer ročnej dcérky Willu a svoju rodinu by chceli rozšíriť.

Náznaky

Ešte v čase pred svadbou s Joeom, Sophie povedala, že vie, že je pripravená na manželstvo, napriek nízkemu veku: „Bola som úplne pripravená na to, že ostanem sama po zvyšok života,“ povedala pre Advocate. „Myslím si, že keď konečne stretneš tú pravú osobu, proste to vieš. Cítim sa oveľa staršou dušou, než v skutočnosti som. Mám pocit, že som toho dosť prežila, aby som vedela. Stretla som dosť chlapcov, dosť dievčat.“ Ďalej dodala: „Každý experimentuje. Je to súčasť osobného rastu. Milujem dušu, nie rod.“

Zdá sa, že slávna herečka už dlhšiu dobu naznačuje svoju orientáciu, tentokrát to urobila o čosi priamejšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Turner (@sophiet)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 04:14