Expartnerka Elona Muska chce na jednom z mesiacov Jupiteru založiť vesmírnu lesbickú komunituinstagram.com/grimes
StoryEditor

Grimes chce kolonizovať mesiac Jupitera a vytvoriť tam lesbickú komunitu. Vtipkovala po rozchode s Elonom Muskom

ros29.09.2021., 18:00h
Elon Musk nedávno odhalil, že on a jeho partnerka Grimes sa po troch rokoch napoly rozdelili. Bolo to najmä kvôli práci Elona Muska pre Teslu a SpaceX. Najviac času totiž trávi v Texase, pričom Grimes žije v Los Angeles.
Lajkuj Brainee.sk na

V nedávnom rozhovore kanadská speváčka po rozchode s Elonom Muskom zavtipkovala, že chce kolonizovať jeden z mesiacov Jupitera, pričom tu založí vesmírnu lesbickú komunitu, uvádza portál People

„Plánujem kolonizovať jeden z mesiacov Jupitera, aby som tam mohla vytvoriť lezbickú komunitu,“ prezradila speváčka. „Som pripravená zomrieť s červenou špinou z Marsu na nohách,“ napísala Grimes Instagrame

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☘︎??????࿎ (@grimes)

S Elonom Muskom sa rozišli len nedávno

Boháč potvrdil, že sa s Grimmes odlúčili. „Sme čiastočne oddelení, ale stále sa milujeme, často sa vidíme a máme sa dobre,“ povedal Musk, ktorý s priateľkou vychováva 16-mesačného syna X Æ A-Xii. „Väčšinou je to tak, že moja práca v SpaceX a Tesle vyžaduje, aby som bol predovšetkým v Texase alebo cestoval do zahraničia a ona pracuje najmä v L.A.,“ spomína.

„Teraz je však Grimes a Baby X u mňa,“ dodal Elon Musk. Pár je spolu už štyri roky, minulý rok sa im narodil syn, ktorého nazvali X Æ A-Xii. Svoj vzťah zverejnili v máji 2018, keď verejne debutovali na Met Gala po rozchode Elona Muska s Amber Heard.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☘︎??????࿎ (@grimes)

Od privítania svojho syna v máji Musk priznal, že Grimes sa o ich spoločného potomka stará oveľa viac.  „Grimes má teraz oveľa väčšiu úlohu ako ja,“ povedal a dodal, že sa to možno zmení, keď chlapec zostarne. Začiatkom tohto mesiaca Grimes pre Vogue povedala, že narodenie dieťaťa je pre ňu „veľkým znovuzrodením“„Matka je zvláštne slovo, z nejakého dôvodu sa s ním neviem stotožniť,“ tvrdí Grimmes. 

Spolu s X Æ A-12 má Musk, ktorý bol trikrát ženatý, päť synov z predchádzajúceho manželstva. Jeho prvý syn Nevada tragicky zomrel vo veku 10 týždňov v roku 2002. V júli získala spoločnosť SpaceX zmluvu na 178-miliónov dolárov na prvú misiu NASA v Európe s cieľom zistiť, či ľadová planéta môže mať podmienky vhodné pre život. Očakáva sa, že misia Europa Clipper odletí z rakety Falcon Heavy spoločnosti SpaceX v októbri 2024.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elon Musk Now (@elonrmuskk)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:46