Ekologická udržateľnosť je vo verejných objektoch čoraz horúcejšou témou. Zistite, ako môže byť spoločnosť Schell pre vás v tomto smere nápomocná.Schell
StoryEditor

Ekologická udržateľnosť vo verejných objektoch si vyžaduje čoraz dôslednejšie riešenia. Schell ich má!

29.07.2020, 00:00
Verejné inštalácie sanity nám slúžia v podstate na každom kroku. Často bez toho, aby sme si to uvedomili. Umývadlové a sprchové armatúry v aquaparkoch, na kúpaliskách, v šatniach štadiónov či vo veľkých výrobných halách, ale tiež splachovače WC a pisoárov na sociálnych zariadeniach v hoteloch, obchodných centrách či administratívnych budovách. Všetky tieto inštalácie si nárokujú pozornosť nielen v oblasti kvality.

Úspora a šetrnosť – dve strany tej istej mince

Na jednej strane ide o úsporu financií, na ktorú bude dbať každý prevádzkovateľ verejného objektu. Na strane druhej je šetrnosť k životnému prostrediu, kde bude mať úspora vody a systematické odstraňovanie jej plytvania nezastupiteľné miesto.

Na túto druhú stranu mince je zasa čoraz citlivejšia verejnosť, teda návštevníci takýchto verejných priestranstiev či zamestnanci administratívnych objektov. 

Všeobecné povedomie o ekológií v posledných rokoch bezprecedentne naberá na sile, čo je jednoznačne pozitívny jav. Je len logické, že čoraz viac rastie tlak na ekologický aspekt. A nielen zo strany bežnej populácie, ale napríklad aj verejných orgánov.

Trendy v udržateľnosti sú jasne čitateľné

Šetrenie prírodnými zdrojmi je už staršou témou. V súčasnosti sa stretáva s rôznymi ďalšími fenoménmi, s ktorými výrobcovia sanity musia pracovať (napríklad so zvýšenými nárokmi na hygienu). Rozhodne sa však aj ekologické požiadavky posúvajú na nový level. Trendy sú totiž jasne čitateľné.

Jedným z popredných výrobcov sanity je nielen v tomto smere nemecká rodinná firma SCHELL. Tá sa špecializuje práve na sanitárne armatúry verejných a komerčných priestorov. Jej výrobky v súčasnosti predstavujú plne kompetentné odpovede na celosvetovo kladené ekologické nároky, požiadavky ohľadom hygieny a úspory vody. Vyznačujú sa aj vynikajúcou spoľahlivosťou.

Majitelia a manažéri objektov ocenia aj ich robustné vyhotovenia, ktoré sú koncipované s dôrazom na maximálnu odolnosť voči vandalom a manuálnym poškodeniam. Objavte ekologickú udržateľnosť s firmou Schell | HNonline.sk Ekologická udržateľnosť je vo verejných objektoch čoraz horúcejšou témou. Zistite, ako môže byť spoločnosť Schell pre vás v tomto smere nápomocná. Schell

SCHELL je WELL

SCHELL sa môže právom hrdiť titulom inovátora v oblasti „eco-friendly“ riešení. Podľa štatistík – ako to uvádzajú predstavitelia spoločnosti – plošne platí, že produkty SCHELL dokážu ušetriť v priemere až 60 % (!) vody v porovnaní s konkurenciou. Nakoľko je toto číslo významné, si odpovie každý prevádzkovateľ sám...

Mnohé z výrobkov SCHELL sa zároveň pýšia WELL nálepkou. Ide o celosvetovo uznávanú klasifikáciu priestorov a budov, ktorá informuje, ako kvalitne a efektívne (aj s ohľadom na zdravie a ekológiu) daný produkt či priestor funguje.

Táto klasifikácia bola zavedená v roku 2011. V súčasnosti predstavuje akýsi základný kameň v oblasti udržateľnosti a vplyvu na ľudské fyzické i psychické zdravie. Na Slovensku sa týmto certifikátom môže dosiaľ pochváliť len niekoľko verejných a firemných budov. V prípade sanitárnych produktov ide prirodzene najmä o spomínaný ekologický aspekt. Objavte ekologickú udržateľnosť s firmou Schell | HNonline.sk Ekologická udržateľnosť je vo verejných objektoch čoraz horúcejšou témou. Zistite, ako môže byť spoločnosť Schell pre vás v tomto smere nápomocná. Schell

Ekológia v 21. storočí

Do ekologických riešení SCHELL už vo veľkom zapracováva aj informačné technológie. Systém eSCHELL, ktorý spoločnosť vyvinula v ostatných rokoch, napríklad umožňuje zosieťovanie armatúr a ich riadenie v rámci objektu cez aplikáciu v PC či smartfóne.

Zamestnanci či zodpovední pracovníci budovy tak majú vždy nielen aktuálny prehľad o aktuálnej spotrebe a fungovaní rozvodov v objekte. V rámci pridelených úloh ich dokážu aj vhodne riadiť a manažovať. Aj toto odráža nadčasovosť značky a jej schopnosť rýchlo reagovať na potreby trhu.

Pestrá paleta produktov SCHELL zaručí, že si vyberú nielen veľké firmy, ale aj prevádzkovatelia menších objektov, ktorí chcú pre svojich zamestnancov a návštevníkov to najlepšie. Ak vám životné prostredie nie je ľahostajné a chcete to demonštrovať aj vo svojej prevádzke, produkty SCHELL sú jasnou voľbou.

(PR)

01 - Modified: 2022-03-06 10:45:14 - Feat.: - Title: Nechcú mať nič spoločné s Ruskom. Svetové firmy si vyberajú Ukrajinu
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 20:39