Alžbeta Harry Gavendová
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. Nestíhal si sledovať novinky? Toto potrebuješ vedieť

Alžbeta Harry Gavendová10.09.2021., 10:00h
Trochu smiechu a trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

Dnes tu máme pre teba poriadnu nádielku informácií. Zhrnuli sme všetko možné a predstavíme ti aktuálne novinky vo svete telefónov. Dozvieš sa tak podstatné veci o sériách Motorola Edge 20 či Honor Magic 30. Honor sa osamostatnil od Huaweiu a opäť tak získal prístup k službám od Google, čím sa mu opäť otvára viac dverí na európskom trhu. Tu sú totiž pomerne podstatné.

Sériu Motorola Edge 20 tvorí odľahčený model Motorola Edge 20 Lite, stredne vybavený Edge 20 a vlajková loď Edge 20 Pro. Onedlho budú aj na našom trhu a prichádzajú skvele vybavené s veľmi dobrou cenou.

Fakt veľká vec je, že nové Huaweie z radu Huawei P50 na Slovensku zatiaľ nezoženieš. Navyše, prichádzajú s novými čipmi z americkej produkcie. Prekvapilo nás aj to, že nepodporujú 5G siete. Aj keď, hoci sa u nás operátori snažia, zatiaľ to nie je najdôležitejšia vlastnosť smartfónu.

Nevynechali sme ani pokec o novom Xiaomi Mi Mix 4 a možno ťa zaujme aj lacný tablet od Lenova. A ak si ešte stará škola, potom ťa zajme niečo aj o klasickom tlačidlovom telefóne od Nokie. Pri pohľade naň si možno ešte niektorí z vás spomenú, ako sa kedysi písali SMSky :)

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu nastarosti (naradosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 11:51