Archív Alžbeta Harry Gavendová
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. Odolný telefón i nové smart hodinky na slovenskom trhu

Alžbeta Harry Gavendová09.07.2021., 18:00h
Trochu smiechu a trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

Ak si nemal čas sledovať technologické novinky, stačí si vyložiť nohy na stôl a zapnúť náš podcast. Zrýchlika ti porozprávame najdôležitejšie vecičky, s ktorými sa stretneš na slovenskom trhu. Tento raz máme dokonca aj osnovu, takže budeme odbiehať od témy len výnimočne. Napríklad, keď sa budeme snažiť poradiť marketingovým oddeleniam známych firiem, ako to robiť lepšie. Ehm.

V podcaste sa však najmä dozvieš základné informácie o júnových novinkách medzi telefónmi a smart hodinkami, teda o zariadeniach Samsung Galaxy A22, A22 5G, M32. Pokecáme aj o odolnej Motorole Defy, očakávanom Honor 50 s Google službami či odolných Huawei Watch 3 a Watch 3 Pro. Momentálne testujeme nadupanú vlajkovú loď Xiaomi Mi 11 Ultra a strednú triedu Motorola G100, ale o tých až v nasledujúcom vydaní. Zatiaľ sa s nimi len spoznávame, tak nám musíš dať ešte čas.

Alžbeta pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu nastarosti (naradosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 19:54