Alžbeta Harry Gavendová / HN
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast: Samsung nachystal prekvapenie vo svojich nových esách

Alžbeta Harry Gavendová17.02.2022., 09:00h
Prémiová séria Galaxy S od Samsungu má nových členov. Privítajte trojicu vlajkových lodí z radu Galaxy S22.
Lajkuj Brainee.sk na

Ak si patril k tým, ktorí vyronili slzu, keď sa Samsung rozhodol skoncovať so svojím radom Galaxy Note, ktorý obsahoval pero v útrobách, máme pre teba dobrú správu. Juhokórejský výrobca totiž uvádza na scénu svoje novinky - a jedna z nich bude vlastniť aj prekvapenie.

Reč je práve o spomínanom styluse. Samsung sa totiž rozhodol, že hoci Note minulý rok pochoval, stylus prezmenu uvedie do svojich prémiových zariadení Galaxy S. Nie však do všetkých, ale len do toho najvybavenejšieho s označením Galaxy S22 Ultra. Podrobne ti o všetkom povieme v našom dnešnom podcaste Digitalky.

Kúsky, s ktorými bude Samsung dobýjať svet top smartfónov minimálne v priebehu prvého polroka sme totiž už mali možnosť poriadne ochytať a nabrať prvé dojmy. Samozrejme, relevantnú recenziu ti prinesieme až po poriadnom teste.

Okrem toho však výrobca uviedol na trh aj svoje nové tablety. Úprimne, ide o poriadne mastné zariadenia. Ak rátaš so sumou do päťsto eur, prihoď ktomu este tak 280 a zadovážiš si najmenší Samsung Galaxy Tab S8. Okrem neho je tu však ešte drahší a väčší Tab s8 Plus a kráľom je až vyše 14-palcový tablet Galaxy Tab s8 Ultra. Tablety ponúkajú vynikajúci výkon a kvalitné príslušenstvo v podobe klávesnice s touchpadom.

Zaujať ťa môže aj podpora stylusu, teda pera. Nie len toho zo smartfónu, ale aj samostatného väčšieho pera. To s ahodí nie len na písanie poznámok, ale aj na kreslenie.

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 14:33