Alžbeta Harry Gavendová / HN
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast: iPhone 13 mini nemá konkurenciu

Alžbeta Harry Gavendová30.12.2021., 15:00h
Trochu smiechu a trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

Premýšľaš nad niektorými z drahších smart hodiniek? V tom prípade ti môže pomôcť podcast Digitalky a jeho dnešné zhrnutie testu trojice Huawei Watch GT3, Apple Watch 7 a Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Po tom, ako som ich dva týždne nosila naraz na rukách, mám celkom zaujímavé postrehy či závery.

Trochu zamrzí, že Apple Watch 7 či Samsung Galaxy Watch 4 Classic vydržia len jeden a pol dňa na jedno nabitie - no na druhej strane, práve tieto zariadenia sú najvyspelejšími smart hodinkami z hľadiska množstva funkcií a ponúkaných možností. Huawei Watch GT3 to v testovanej jemnejšej ženskej verzii hrajú skôr na dizajn a ich výdrž je približne päť dní. Vyzerajú naozaj dobre a elegantne, no ak ich chcete na športovanie či plávanie, ich kovový remienok s tým nemusí úplne súhlasiť. 

Zároveň, v podcaste sa dozvieš aj o teste unikátneho iPhone 13 mini, ktorý sa dá považovať za naozajstné prekvapenie. Dovolím si tiež tvrdiť, že tento telefón nemá v rámci kompaktných smartfónov na trhu konkurenciu. Malá raketa do ruky s množstvom funkcií a výborným fotoaparátom je vlajkovou loďou od Apple a rival sa mu medzi malými smartfónmi hľadá len ťažko. Má malý displej a buď ho nenávidíte, alebo milujete. V každom prípade, po dvoch týždňoch sa s ním lúčilo ťažko. 

Rišo si v podcaste prichystal výber technologických noviniek, takže sa môžeš tešiť na krátku debatu o robotických vysávačoch, očakávanej novinke od Samsungu a chýbať nebude ani tip na film. No a najlepšia správa na koniec - dnes sme sa snažili menej si skákať do reči, takže sa snáď dozvieš všetko podstatné v jednom celku. 

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 06:57