Predpovedali Simpsonovci úspech Kamaly Harris?X/Richard LaFleur
StoryEditor

Predpovedali Simpsonovci náhradu za prezidenta Bidena? Už pred rokmi ukázali prvú ženu v úrade, vyjadril sa aj tvorca seriálu

Miroslav Kamody23.07.2024., 14:00h

Simpsonovci nezostávajú nič dlžní svojej povesti. Naplní sa táto predpoveď?

Lajkuj Brainee.sk na

Na internete sa opäť otvorila téma predpovedania budúcnosti seriálom Simpsonovci. Dnes už je aj ťažké zrátať, čo všetko sa tvorcom tejto žltej rodinky podarilo uhádnuť, no vyzerá to tak, že si môžu pripísať ďalšiu udalosť, píše britský portál Joe.

Fanúšikovia sú totiž presvedčení, že Simpsonovci predpovedali dôležitý moment americkej politiky po správe, že Joe Biden odstúpi v prezidentských voľbách. 81-ročný prezident Biden pred niekoľkými dňami po špekuláciách o svojom zdraví potvrdil, že nebude bojovať proti Donaldovi Trumpovi.

image

Simpsonovci zase raz predpovedali budúcnosť. Rybár z vody vytiahol zmutovanú trojokú rybu

Mali Simpsonovci opäť pravdu?

Následne podporil viceprezidentku Kamalu Harris, aby sa stala líderkou demokratov, čo spôsobilo búrku na sociálnych sieťach. Reakciou boli mnohé mémy, no ľudia začali zdôrazňovať veľkú podobnosť medzi jednou epizódou Simpsonovcov a víkendovými udalosťami.

V epizóde s názvom: Bart to the Future (česky uvádzaná ako Bart do budúcnosti), ktorá bola prvýkrát odvysielaná v roku 2000, je Lisa prezidentkou Spojených štátov a dokonca má na sebe rovnaký fialový oblek, aký nosila Harris, keď zložila prísahu ako viceprezidentka.

„Pamätajte, že Simpsonovci nikdy neklamú!” reagoval jeden fanúšik. Ďalšia osoba sa vyjadrila: „Predpovede Simpsonovcov sú ohromujúce!!” Tretí dodal: „Predpovede Simpsonovcov sú vždy presné.”

Reaguje aj tvorca seriálu

Na rozdiel od iných predpovedí sa k tejto vyjadril aj tvorca Simpsonovcov Al Jean. „Predpoveď, pri ktorej som hrdý na to, že som jej súčasťou,” dodal k príspevku, ktorý aktuálne vo veľkom koluje sociálnymi sieťami.

image

Odhalili záhadu, prečo v úvode Simpsonovcov predavač skenuje Maggie. Dôvod ťa poriadne prekvapí

Kamala Harris medzitým verejne oznámila, že sa bude uchádzať o nomináciu a poďakovala pánovi Bidenovi za podporu. „V mene amerického ľudu ďakujem Joeovi Bidenovi za jeho mimoriadne vedenie ako prezidenta Spojených štátov a za jeho desaťročia služby našej krajine,” uviedla vo vyhlásení. „Som poctená, že mám podporu prezidenta a mojím zámerom je získať a vyhrať túto nomináciu,” dodala.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. september 2024 11:31