Rýchlejší a bezpečnejší internet na doma a viac zábavy s televíziou - Orange zatraktívnil aj služby pevnej sieteOrange Slovensko
StoryEditor

Ak chceš mať doma rýchlejší net, automatickú ochranu pred hackermi a viac programov v telke, toto je riešenie

PR článok01.03.2022., 23:00h
Orange predstavil novú generáciu svojich služieb a tie bude ponúkať už od 5. marca. Vynovená ponuka prináša okrem iného vyššie rýchlosti pripojenia v pevnej sieti, telku s väčším počtom programov a aj úplne nový štandard ochrany na internete, aby si sa kybernetickými hrozbami viac nemusel zaoberať.
Lajkuj Brainee.sk na

Advertisement

Slováci z roka na rok dátujú viac a ruku na srdce, ty určite tiež. Pandémia a digitálne trendy spôsobili, že už druhý rok po sebe sa nárast spotrebovaných dát v sieťach operátorov ráta v desiatkach percent. Asi ťa neprekvapí, že aktívnejšími sú aj hackeri.

Bezpečnosť na prvom mieste

Operátor o vynovených programoch pevného internetu a aj mobilných paušáloch hovorí ako o bezpečných. Rozšíril ich totiž o úplne nový bezpečnostný prvok - zákazníkovi umožní jednoducho si zapnúť ochranu pred kybernetickými nástrahami.

S ktorýmkoľvek internetovým programom totiž získaš možnosť aktivovať si novú službu Online ochrana. Tá teba a tvoj počítač ochráni pred nástrahami, ktoré dobre poznáš - vírusy, spam, phishing, malware a tak ďalej.

Unikátne na tejto službe je, že do počítača si nemusíš inštalovať žiadnu špeciálnu appku. Služba zabezpečí tvoju ochranu na úrovni siete, čo znamená, že zablokuje škodlivý obsah ešte predtým, ako by sa mohol dostať do tvojho počítača. Dobré, nie? To ale nie je všetko. Rýchlejší a bezpečnejší internet na doma a viac zábavy s televíziou - Orange zatraktívnil aj služby pevnej siete Rýchlejší a bezpečnejší internet na doma a viac zábavy s televíziou - Orange zatraktívnil aj služby pevnej siete Orange Slovensko

Rýchlejší net. Fakt, že rýchlejší.

Práca alebo škola z domu, odosielanie väčších príloh, ale aj sťahovanie či streamovanie filmov bude pre teba po novom o čosi pohodlnejšie. Od 5. marca budú mať totiž v Orangei programy pevného internetu vyššie rýchlosti downlodu aj uploadu. Čo to znamená?

Napríklad, rýchlosť s programom Home Optimal Fiber, ktorí patrí medzi zákazníkmi k veľmi obľúbeným a rozšíreným, sa zvýši zo súčasných 300/30 Mbit/s na 400/80 Mbit/s, a v rámci balíka služieb Love až na 800/160 Mbit/s. Ver, že tento rozdiel si všimneš.

Ak patríš medzi naozaj náročných a očakávaš ešte viac, Orange predstavil aj úplne nový gigabitový program, s ktorým sa pripojíš rýchlosťou 1/0,3 Gbit/s, a v rámci balíka Love až 1/0,5 Gbit/s. To je viac, než reálne potrebuješ, či? Rýchlejší a bezpečnejší internet na doma a viac zábavy s televíziou - Orange zatraktívnil aj služby pevnej siete Rýchlejší a bezpečnejší internet na doma a viac zábavy s televíziou - Orange zatraktívnil aj služby pevnej siete Orange Slovensko Viac dát pre pripojenie „vzduchom“

Ak bývaš v lokalite, kde sa nemôžeš pripojiť do pevnej siete Orangeu, ale využívaš na  doma pripojenie „vzduchom“, dobré správy sa týkajú aj teba. Orange pre programy fixného LTE zvýšil objem voľných GB a zároveň aj rýchlosť pripojenia po ich prečerpaní, a to na 1 Mbit/s. O možnosť vybaviť emaily, správy, čeknúť svoje obľúbené stránky a sociálne siete tak určite neprídeš ani vtedy, ak minieš svoje dáta o niečo skôr, ako si plánoval.

Viac programov v telke a bezplatná online videopožičovňa

Orange v novej generácii služieb nezabudol ani na televíziu a obohatil všetky programy Orange TV - pridal do nich viac televíznych staníc, vrátane športových, a v cene mesačného poplatku bude automaticky aj videopožičovňa filmov. Rýchlejší a bezpečnejší internet na doma a viac zábavy s televíziou - Orange zatraktívnil aj služby pevnej siete Rýchlejší a bezpečnejší internet na doma a viac zábavy s televíziou - Orange zatraktívnil aj služby pevnej siete Orange Slovensko

Ak patríš medzi športových fanúšikov, môžeš sa napríklad tešiť na stanice s prémiovým športovým obsahom - Premier Sport a Premier Sport 2, ktoré vysielajú skvelý ostrovný futbal vrátane Premier League.

Tak čo, ideš do toho? Všetky informácie o novej generácii služieb Orangeu nájdeš na www.orange.sk/zmena.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/inovacie, menuAlias = inovacie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 06:51