Slovenskí politici svojimi výrokmi ku spoločenskej diskusii o LGBTQ nepomohli.TASR/M. Baumann, M. Svítok
StoryEditor

Nenávisť voči LGBTI+ komunite šíria aj slovenskí politici. Pozri si tie najhoršie výroky, ktoré vypustili z úst

sombed09.06.2023., 11:00h

Spoločnosťou sa už dlhšie šíria účelové a nezmyselné hejty voči LGBTQ komunite. Zo záhadných dôvodov niektorým jedincom vadí. Tí ďalej šíria svoju nezmyselnú nenávisť na sociálnych sieťach a ovplyvňujú tým ľudí, ktorí majú možno problém vytvoriť si názor sami. A nejde len o neznámych ľudí, homofóbne výroky chrlia aj politici.

Lajkuj Brainee.sk na

Nielen LGBTQ komunita, ale aj všetci slušní ľudia na Slovensku prišli o dvoch nevinných mužov, ktorých sa úmyselne rozhodol zabiť človek, ktorý predtým na Twitteri uverejnil manifest proti danej komunite a Židom. Tragédia, ktorá nemá na Slovensku obdobu, však nemôže byť až takým šokom. Už niekoľko rokov bujnie najmä na sociálnych sieťach nezmyselná a ničím nepodložená nenávisť voči určitej skupine ľudí. V Brainee sme už dávnejšie zhromaždili homofóbne výroky politikov, ktorí celospoločenskej diskusii rozhodne neprispeli. Pozri si ich v galérii.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 07:39