Facebook/Polícia SR
StoryEditor

Keď vodič otvoril dvere, policajtov ovial silný zápach. V aute našli dva ruksaky plné „neznámej zelenej sušiny“

TASR27.07.2021., 12:46h
Pri prehliadke auta vodičia, ktorý prekročil rýchlosť, polícia zacítila intenzívny zápach. Našla dva ruksaky plné „neznámej zelenej sušiny“
Lajkuj Brainee.sk na

Bratislavská polícia už začala v tomto prípade trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Diaľniční policajti podľa slov hovorkyne v pondelok (26. 7.) pred 21.00 h zastavili vodiča, ktorý na diaľničnom obchvate D1 smerom na Trnavu prekročil rýchlosť. „Počas prebiehajúcej kontroly hliadka Policajného zboru zacítila z interiéru motorového vozidla intenzívny zápach pripomínajúci marihuanu. Počas vizuálnej kontroly bolo taktiež zistené, že na zadných sedadlách sa nachádzajú dva ruksaky,“ uviedla polícia.

Muž bol zadržaný

Dodala, že počas prehliadky auta zaistili dva ruksaky s obsahom veľkého množstva neznámej zelenej sušiny. Materiál zaslali na kriminalistické skúmanie. „Muž bol hliadkou Policajného zboru zadržaný a eskortovaný na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov,“ ozrejmila hovorkyňa.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 14:44