Jeden sa zmenil na ľudského draka, druhý chcel byť Satanom (ilu)facebook.com/Eva Åström, facebook.com/DiarioMeridional
StoryEditor

Závislosť na operáciách z nich spravila bytosti akoby z iného sveta: Ako pôvodne vyzerali ľudský drak či ork?

ros24.09.2021., 16:00h
Jeden sa zmenil na ľudského draka z fantazijných filmov, druhý chcel byť orkom z Pána prsteňov. Preto podstúpili tonu bolestivých operácií a nechali si potetovať celé telo. Jeden z nich si dokonca odrezal prst na ruke!
Lajkuj Brainee.sk na

Prvý bezpohlavný drak

Asi pozeral až príliš veľa fantazijných filmov s drakmi. 60-ročný Tiamat Legion Medusa sa totiž rozhodol, že sa stane jedným z nich. Umožnili mu to nespočetné operácie, ktoré ho dokopy vyšli na 61-tisíc libier (71 268 eur). Nechal si napríklad odstrániť uši, rozdvojiť jazyk, celý sa potetoval a dokonca aj podstúpil kastráciu, uvádza portál Ladbible. Chce sa stať totiž prvým "bezpohlavným drakom na svete". A to nie je všetko. Muž si chce dať ešte odstrániť svojich zvyšných šesť zubov, aby ich mohol nahradiť implantátmi, ktoré vyzerajú ako dračí chrup.

Vo svojej novej podobe nemal viac ako dvanásť rokov partnera, ktorého túži jedného dňa nájsť. „Mám osobitný vkus na mužov - a mám na mysli ľudských mužov - ale mojou konečnou túžbou je stretnúť sa s reptiliánom (bytosťou čo vyzerá ako jašter), aby sme mohli byť perfektný pár. Napriek tomu však túžim po normálnom mužovi, takom, ktorý nebude mať žiadne tetovanie ani úpravy. Jednoducho by mal byť mojím presným opakom.“

Medusa sa preslávil už v roku 2019, keď sa identifikoval ako „Dračia dáma“, teraz je však nebinárny a nechá sa oslovovať zámenom "oni". Navyše mu v roku 1997 diagnostikovali ochorenie AIDS, po čom nastal v jeho živote zlomový moment. To ho zdrvilo a trpel psychickými problémami a úzkosťou. Tá ho sprevádza celý život. Stále však tvrdí, že vďaka operáciám našiel svoje vlastné ja.

Tiamat nie je jediný

Ak si myslíš, že ide o výnimočný prípad človeka, ktorý sa chcel zmeniť na inú bytosť, si na omyle. Brazílčan Fernando Franco de Oliveira takisto podstúpil obrovské množstvo zákrokov, aby mohol vyzerať ako mýtická bytosť, ork z Pána prsteňov. Nechal si kompletne odstrániť nos, do čela si dal implantáty, rozdvojil si jazyk a potetoval celé telo. Vďaka tomu je z neho muž s najvyšším počtom tetovaní v Brazílii. 

Možno za to môže aj fakt, že vlastní tetovacie štúdio. Priznal, že jeho premena bola neskutočne bolestivá, no dodal, že práve na bolesti je istým spôsobom závislý. Najhoršie to bolo s jeho nosom, ktorý si nechal kompletne odstrániť. Stále však môže normálne dýchať, no trvalo veľmi dlho, kým sa všetko zahojilo. Takisto, ako aj predošlý adept neuveriteľných premien, si nechal rozdvojiť jazyk. Ďalej si dal urobiť orkské ucho, upírie zuby či dokonca si implantoval do čela niečo, čo pripomína rohy. Naposledy si zmrzačil nos.

„Nechal som si potetovať celé telo okrem dlaní a chodidiel. Som závislý na bolesti, ktorú spôsobujú tetovacie ihly. Momentálne si však všetky tetovania každú chvíľu opravujem, pretože nemám na tele dostatok miesta.“ Tiež odhalil, že si chce spraviť viac rohových implantátov a zvažuje, že si „prerobí“ orkské uši.

Beštiálny satan

Michel Faro Prado z brazílskeho São Paula je na sociálnych sieťach známy ako Diabao Praddo a jeho 60-tisíc followerov s otvorenými ústami sleduje, ako sa premieňa na niečo nadpozemské. Rovnako, ako aj muži predtým, si nechal odstrániť nos, prst na ruke a dokonca si zoperoval aj "kly", aby vyzeral ako Satan.

44-ročný chlap má pod kožou hneď niekoľko ďalších implantátov. Nie vždy takto vyzeral. Ako tatér stretol svoju manželku Carol, ktorá robí úpravy tela, kompletne zmenil celý svoj vzhľad. Navyše má vysoký prah bolesti, takže mu šialené zásahy do tela neprekážali až tak, ako dvom jeho predchodcom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 19:22