Instagram.com/xoxoemira
StoryEditor

Prepisuje sa história. Hviezda TikToku je prvou transgender modelkou tmavej pleti Victoria's Secret

šev05.02.2022., 09:42h
Emira D'Spain prepisuje históriu. Modelka a hviezda TikToku sa práve stala prvou a transgender modelkou tmavej pleti pre Victoria's Secret.
Lajkuj Brainee.sk na

Emira, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako XOXOEMIRA, zverejnila na platforme TikTok video s valentínskou spoluprácou so značkou spodnej bielizne. Okrem toho poskytla tipy, ako si tento sviatok užiť ako slobodné dievča. „Najlepšia láska je sebaláska!“ napísala k videu.

Partnerstvo so svetoznámou značkou je pre D'Spain splneným snom a je poctená, že je prvou transženou tmavej pleti, ktoré spolupracuje s Victoria's Secret, uviedla v príspevku na Instagrame. Ďalej vyjadrila uznanie aj svojej kolegyni modelke Valentíne Sampaio. Tá sa v roku 2019 stala prvou transgender modelkou, ktorá spolupracovala s líniou Victoria's Secret PINK.

@xoxoemira Valentine’s Day SINGLE Girl Edition ??? with @Victoria’s Secret ❤️ The best love is self love! #vsfeelthelove #vspartner ♬ Hrs and Hrs - Muni Long

Spolupráca 25-ročnej Emiry s touto značkou ide ruka v ruke s jej posolstvom sebalásky. „Chcem posilniť postavenie mladých trans žien a mužov na celom svete, aby sme im ukázali, že kozmetický a módny priemysel sa mení, najmä ak ste inej farby pleti,“ uvádza Independent. Dúfa, že jej spolupráca s Victoria's Secret vydláždi cestu pre ďalších, ktorí prídu po nej.

​Značka spodnej bielizne nedávno spustila rebranding spoločnosti po tom, čo čelila kontroverzným obvineniam. Modelky čelili otrasnému zaobchádzaniu, sexuálnemu obťažovaniu a diskriminácií.

Victoria's Secret dala preto svojich ikonických anjelikov na druhú koľaj a spustila VS Collective. Začala združovať ženy ako Megan Rapinoe , Eileen Gu , Paloma Elsesser a Priyanka Chopra Jonas , aby predefinovali štandardy krásy.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 12:04