StoryEditorSlovák pôsobil v najlepšej reštaurácii sveta. Prvý mesiac to v Nome polovica ľudí nedala, večera stála aj 800 eur
21.07.2023, 09:00
Slovák pôsobil v najlepšej reštaurácii sveta. Prvý mesiac to v Nome polovica ľudí nedala, večera stála aj 800 eur:
Reklama
Kliknutím na šípku pokračujte v prezeraní galérie
1/16Dávid pracoval v reštaurácii NomaBrainee/Miroslav Kamody, IG/noma
2/16Focaccia.Archív Dávida Ivána
3/16Jedno z predjedál v Nome - Cauliflower Flower s dehydratovanými mravcami, ktoré tam ale takto nie je vidieť.Archív Dávida Ivána
4/16Krém z hľuzovky a čerstvej kukurice.Archív Dávida Ivána
5/16Záhrada reštaurácie Noma v nociArchív Dávida Ivána
6/16Blanžírované a sušené kačacie nohy, ktoré sa neskôr vysmažili.Archív Dávida Ivána
7/16Dávid v NomeArchív Dávida Ivána
8/16Fotografia stola zo začiatku servisu v Nome - v tom čase to bola Dávidova sekcia.Archív Dávida Ivána
9/16Šalát zo sobieho penisu a kaviár.Archív Dávida Ivána
10/16Jedlo, z ktorého bol skoro každý element z medvedieho mäsa. Nechýbala redukcia z medveďa, ktorá mala textúru a chuť karamelu.Archív Dávida Ivána
11/16“Salt cured” čerstvá treska, majonéza zo smreku, údená beurre blanc omačka.Archív Dávida Ivána
12/16Vegetariánske prosciutto z dehydratovanej a údenej papriky.Archív Dávida Ivána
13/16Takto vyzerá jedlo v Nome - semi dehydratované púčiky divej ruže.Archív Dávida Ivána
14/16Lienky vytvorené z čokolády a prírodných látok. Podávali sa spolu s kytickou kvetov. Našiel si ich v nej a mohol zjesť.Archív Dávida Ivána
15/16Dávid IvánBrainee/Miroslav Kamody
16/16Dávid IvánBrainee/Miroslav Kamody