StoryEditorBurger v McDonalde je pre mňa väčšou zárukou kvality ako väčšina bratislavských reštaurácií, hovorí zakladateľ Estévečky
22.06.2022, 16:00
Burger v McDonalde je pre mňa väčšou zárukou kvality ako väčšina bratislavských reštaurácií, hovorí zakladateľ Estévečky:
Reklama
Kliknutím na šípku pokračujte v prezeraní galérie
1/4Dominik SumbalArchív Dominika Sumbala
2/4Pracujeme s málo surovinami, ktoré točíme. Odpad nám vzniká iba z cibule, batatov, mrkvy a petržlenu, je na úrovni zanedbateľného percenta, hovorí Dominik.Archív Dominika Sumbala
3/4Zakladám si na mäse, na jeho pôvode a šťavnatosti. Dobrý burger by mal mať mäso, omáčku a syr. Je často lepší ako tie fancy burgre, ktoré sa skladajú z dvadsiatich surovín, hovorí Dominik.Archív Dominika Sumbala
4/4Pokiaľ hosťovi sedí pomer chuť, cena a výkon, robíš to dobre, hovorí Dominik.Archív Dominika Sumbala