Markíza
StoryEditor

Televízia Markíza aj tento rok otvára dvere svojim divákom. DOD doplnia živé televízne vstupy

01.08.2019, 15:31
Autor:
TSTS
Prídu Oteckovia či Susedia, zaspievajú aj Lucie Bílá a Miro Žbirka.

Televízia Markíza opäť otvára svoje brány a srdečne pozýva všetkých divákov a priaznivcov, aby v sobotu, 17. augusta 2019, prišli nahliadnuť do jej kuchyne. Na tradičnom Dni otvorených dverí (DOD) v areáli televízie v Záhorskej Bystrici si budú môcť užiť jedinečný deň plný neopakovateľných zážitkov a osláviť už 23. narodeniny dlhodobo najúspešnejšej slovenskej televízie.

V čase od 8:00 do 16:40 čaká na návštevníkov DOD atraktívny program a súťaže na pódiu, množstvo sprievodných atrakcií, ako aj dlhoročne mimoriadne obľúbená prehliadka štúdií a redakcií, v ktorých sa pripravujú a vysielajú úspešné spravodajské či publicistické relácie.

Obrovským lákadlom bude tento rok nepochybne autogramiáda hereckých hviezd z aktuálne najsledovanejších slovenských seriálových hitov Oteckovia a Susedia. Návštevníci sa môžu tešiť aj na účinkujúcich z úspešných reality šou Farma a Extrémne premeny Slovensko, nových súťažiacich z pripravovanej 5. série fenomenálnej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, či mnohých hercov z Hornej Dolnej alebo divákmi výborne prijatého seriálu Sestričky. Svoje podpisy budú rozdávať aj obľúbení moderátori a redaktori z markizáckych relácií.

„Veľmi sa tešíme na všetkých divákov, ktorí si do Markízy prídu užiť výnimočný letný deň. Tento rok na DOD vystúpia naozaj exkluzívni hudobní hostia – vôbec prvý raz privítame českú spevácku megahviezdu Luciu Bílú, po mnohých rokoch sa predstavia aj Meky Žbirka či skupina Desmod, a chýbať samozrejme nemôže ani naša najväčšia pódiová stálica Dara Rolins,“ povedal riaditeľ PR a marketingu TV Markíza Michal Borec.

Na hlavnom pódiu budú návštevníkov zabávať aj ďalšie hudobné hviezdy ako Emma Drobná, Robo Opatovský, Dominika Mirgová, Martin Harich, Tereza Mašková, Mark Dann, raperky Aless a Sharlota, či finalisti ostatnej série speváckej súťaže The Voice Česko Slovensko.

Návštevníci DOD sa budú môcť dobre najesť a napiť v rámci bohatej ponuky občerstvenia, zakúpiť si originálne darčekové predmety a vôbec prvý raz exkluzívne aj školské pomôcky s motívom seriálu Oteckovia, a vychutnať si rôzne atrakcie pre deti aj dospelých.

Aj priamo na DOD budeme hľadať spevácke talenty do chystanej novej série SuperStar, obľúbený tréner Maroš Molnár predstaví novú sériu reality šou o chudnutí Extrémne premeny Slovensko, návštevníci si tiež budú môcť vyskúšať rôzne farmárske aktivity – skrotiť elektrického rodeo býka či podojiť umelú kravu. Úplnou novinkou bude tiež súboj vo varení tradičných slovenských špecialít. Pre deti je aj tento rok pripravená špeciálna zóna HÝBSA s pohybovými aktivitami, či vystúpenie obľúbeného speváka Mira Jaroša.

Pre tých, čo nemajú možnosť prísť priamo na DOD, sú pripravené štyri živé televízne vstupy o 8:10, 9:15, 11:00 a 16:00, ako aj veľký, viac než hodinový špeciál so začiatkom o 13:00. Live stream, videá, rozhovory, reportáže zo zákulisia s tvárami TV Markíza, so spevákmi a kapelami, budú počas celého dňa dostupné na televíznom portáli.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:47