Za tento výrok si v roku 2014 ešte opozičný poslanec Igor Matovič vyslúžil nomináciu na anticenu Homofób roka: „Oveľa lepšie bude dieťaťu, ak bude v detskom domove, ako sa má pozerať na prerobenú mamu a otca. Bude úplne mešuge…“.TASR/Dano Veselský
StoryEditor

Igor Matovič má nového poradcu. Ministrovi financií bude radiť dlhoročný novinár

16.09.2021, 09:09
Autor:
(pš)(pš)
Ladislav Bariak pracoval pre portál Aktuality.

Z novinárskej stoličky do sveta politiky. Dlhoročný novinár Ladislav Bariak prijal ponuku Igora Matoviča a stal sa jeho poradcom. Informáciu o novom pôsobisku zverejnil Ladislav Bariak na svojom facebookovom účte.

"V novinárčine som pôsobil takmer 16 rokov. Symbolicky 15. septembra, presne po šiestich rokoch, som sa definitívne rozlúčil s touto časťou mojou profesného života a s kolegami z Aktuality.sk," napísal Bariak na účet na sociálnej sieti.

"Dnes teda prichádza ďalší zlom v mojom profesnom živote. Rozhodol som sa totiž prijať novú výzvu. Bude to výzva iná. Niektorí z vás vedia, iní si to tu teraz prečítajú, že od 15.9 pôsobím ako poradca ministra financií Igora Matoviča," prezradil miesto svojho nového pôsobiska Bariak.

Ladislav Bariak pôsobil v novinárstve takmer šestnásť rokov, posledné roky ako politický novinár pre portál Auktuality.sk. Predtým ste jeho články mohli čítať na portáli Aktuálne, ktoré v minulosti patrilo pod News and Media Holding či Centrum Holdings.

Pochádza z novinárskej rodiny, otec Ladislav Bariak st. bol dlhoročným dramaturgom, redaktorom Slovenskej televízie a filmový publicista.
Správu budeme aktualizovať.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 07:07