Rádio Expres
StoryEditor

Najdlhšia hitparáda odznie aj tohto roku. Ako vždy, v éteri Rádia Expres

02.02.2021, 14:56
Autor:
redred
Poslucháči môžu hlasovať od 6. februára. Finále bude moderovať dvojica Miša Vrábová a Julo Viršík.

Sedem dní trvajúca hitparáda v éteri je najdlhšou v dejinách rádiového vysielania na Slovensku. V Rádiu Expres prvýkrát zaznela v roku 2014 a odvtedy sa stala neodmysliteľnou súčasťou vysielania rozhlasového lídra. Expres nevynechá ani tento ročník, hitparádu odštartuje už 6. februára o piatej ráno hudobný šéf Andrej Kratochvíl. Veľké finále budú v piatok 12. februára od druhej popoludní moderovať Miša Vrábová a legenda slovenského éteru Julo Viršík.

Expres každoročne umiestni predvýber pesničiek na špeciálnu podstránku, prostredníctvom ktorej môžu poslucháči hlasovať a tiež pridávať svoje tipy. Denne môže každý rozdeliť desať hlasov a tento rok je na výber vyše 4 900 pesničiek.

 „Doplnili sme ďalšie pesničky, za ktoré môžu poslucháči hlasovať a vybrať svoje najobľúbenejšie. Tešíme sa na nadupaných sedem dní, šesť nocí a 2021 hitov. Je to hitparáda, na ktorej tvorbe pracuje veľký tím ľudí a každý rok sa do nej zapája väčší počet hlasujúcich. Čaká nás parádna jazda s pesničkami, z ktorých mnohé určite prekvapia. Spolu s poslucháčmi sa tešíme na tieto hudobné prekvapenia a sme zvedaví na prvé miesto, dodáva Andrej Kratochvíl.     

Za hlasovanie môžu poslucháči vyhrať atraktívne ceny. Denne sa hrá o bezdrôtové slúchadlá JBL a bluetooth reproduktory. Za správny tip na víťaza môže jeden poslucháč získať smart televízor LG.

Pozrite si víťazov najdlhších rádiových hitparád Rádia Expres v predchádzajúcich ročníkoch:  

2014 Metallica – Nothing Else Matters

2015 U2 - One

2016 Adele - Hello

2017 Alvaro Soler - Sofia

2018 Hej sokoly - IMT Smile a Ondrej Kandráč

2019 Lady Gaga - Shalllow

2020 Queen – Bohemian Rhapsody

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
30. apríl 2024 02:29