Pozrite sa, ako vyzerali celebritné svadby v roku 2022.instagram/natalagermani
StoryEditor

Romantické, veľkolepé či bláznivé: Toto boli najkrajšie celebritné svadby roku 2022

31.12.2022, 19:00
Životný štýl

Sľub manželský tento rok zložilo naozaj veľa párov, a to najmä tých celebritných. Ich svadby boli romantické, veľkolepé či bláznivé. Niektoré prebehli pod dohľadom médií, iné sa snažili ich hlavní aktéri utajiť. Pozrite sa, ktoré známe tváre sa v roku 2022 postavili pred oltár, aby svojej polovičke sľúbili oddanosť a lásku.

Tak ako v každom roku, tak aj v tomto sa sobášilo. Svadby ako z filmu si dopriali slovenské, české aj zahraničné celebrity. Pozrite sa, ktoré zamilované páry sa rozhodli posunúť svoj vzťah o krok ďalej a spečatiť ho pred oltárom.

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Jednou z najočakávanejších svadieb tohto roba bol nepochybne sobáš Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Prvú usporiadali v Las Vegas, kde bolo prítomných len pár členov rodiny. Napokon sa rozhodli zorganizovať druhú a väčšiu svadbu, kde pozvali blízkych a kamarátov. Tá bola jasným príkladom pravej luxusnej hollywoodskej svadby. Na cestu k oltáru si Jennifer obliekla snehobiele šaty so stojačikom a volánovou sukňou a pri Benovi naozaj žiarila šťastím. Hádam jej toto  manželstvo už konečne vyjde.

 

Natália Germáni a Martin Valihora

V novembri si svoje áno povedala aj Natália Germáni s Martinom Valihorom. Keďže sa rozhodli vziať v americkom Aspene, svadbu sa im podarilo pred verejnosťou utajiť. Napokon sa s fanúšikmi podelili o fotografie z uprostred rozprávkovo zasneženej krajiny, z ktorých bolo zrejmé, že už sú svoji.

 

Nicola Peltz a Brooklyn Beckham

Ak sa o nejakej svadbe hovorilo naozaj veľa, potom to bola nepochybne tá, pri ktorej si herečka a dcéra amerického miliardára brala modela Brooklyna Beckhama. Ich romantický sobáš sa konal v Kalifornii v záhrade rodinného sídla nevesty. Nicola si nechala ušiť róbu v klasickom štýle s dlhou vlečkou od módneho domu Valentino a jej závoj bol vyrobený z francúzskej čipky. Hodnota svadby sa údajne vyšplhala až na 87 miliónov.

 

Lela Ceterová a Karlos Vémola

Lela a Karlos plánovali svadbu už v minulosti, no po príchode koronavírusu a nevery, ktorá otriasla ich vzťahom, sa ju rozhodli odložiť. Napokon si zložili sľuby po príchode druhého dieťatka. Keďže je o Lele známe, že nie je minimalistkou, niet sa čomu čudovať, že ich svadba bola naozaj okázalá a veľkolepá.

Britney Spears a Sam Asghari

Po zbavení poručníctva svojho otca vložila Britney Spears svoju dôveru do rúk Sama Asghariho, ktorého si v júni vzala za manžela. Ich sobáš sa konal v Los Angeles, bolo naň pozvaných vyše 60 hostí a nezaobišiel sa ani bez škandálu v podobe exmanžela Jasona Alexandera, ktorý sa sobáš pokúsil prekaziť.

Gabriela Drobová a Karol Ruman

Svoje áno si v apríli povedala aj Gabriela Drobová a Karol Ruman. Aj keď museli kvôli zdravotným problémom v rodine dvakrát posunúť sobáš, ich výnimočný deň v pezinskom zámku bol rozhodne dokonalý.

Kourtney Kardashian a Travis Baker

Extravagantná Kourtney Kardashian a Travis Baker si tento rok dopriali až tri svadby. Neoficiálna sa konala v apríli v Las Vegas, v máji vyslovili manželské sľuby po druhýkrát v Santa Barbore a napokon zorganizovali luxusnú svadbu aj hostinu v meste Portofinu, kde si nevesta na seba vzala naozaj odvážne minišaty.

Lucia Gachulincová a Adnan Almakus

Influencerka Lucia Gachulincová sa svoj vzťah s Adnanom Almaksusom snažila po celý čas tajiť, a to sa jej podarilo aj s dátumom svadby, vďaka čomu si výnimočný deň mohla užiť v súkromí. Nevesta mala na sebe nádherné romantické šaty s čipkou bez ramienok, no ani jej manžel rozhodne nesplýval s davom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 07:17