Vďaka týmto YouTube kanálom dosiahnete postavu snov.instagram/pamela_rf
StoryEditor

Schudnete, spevníte a vyformujete si postavu: Ženské YouTube kanály, podľa ktorých sa oplatí cvičiť

27.10.2022, 15:00
Životný štýl

Hanbíte sa alebo vás nebaví cvičiť v posilňovni? Nevadí, postavu si môžete vyformovať aj v pohodlí domova. So štíhlou a pevnou figúrou vám pomôžu tieto ženské YouTube kanály, ktoré sú stavané na domáce cvičenie. Či už túžite schudnúť, vyformovať si postavu alebo precvičiť danú partiu, je si z čoho vyberať.

Veľké množstvo žien sa neodváži začať cvičiť len preto, že je pre ne posilňovňa strašiakom. Prečo? Či už sa boja toho, že nebudú vedieť ovládať stroje, alebo si naopak myslia, že do nej chodia len štíhle a vypracované ženy, pri ktorých by sa hanbili obliecť od obtiahnutých legín. Našťastie, ak patríte k tejto skupine žien aj vy, postavu snov si môžete vyformovať aj z domu. Pomôžu vám v tom najmä ženské YouTube kanály, s ktorými si každý deň môžete precvičiť akúkoľvek partiu tela. Dokonca u nich nájdete aj celotelové cvičenia, ktoré vám pomôžu rýchlejšie schudnúť. Pozrite sa, podľa ktorých fitness kanálov sa oplatí cvičiť.

Pamela Reif

Fitness modelku nemeckého pôvodu Pamelu Reif poznajú ľudia po celom svete už od jej šestnástich rokov. Aj keď nie je kvalifikovaná osobná trénerka, má veľa skúseností, a preto sa jej deň čo deň zveruje do rúk veľké množstvo žien. Jej videá sú skvelé, ak patríte k začiatočníčkam, ktoré sa túžia naučiť, ako správne držať telo a vykonávať jednoduché pohyby zamerané na jednotlivé svalstvo. Nájdete však u nej aj tréningy na spaľovanie tukov či HIIT, po ktorých na vašom tričku nezostane ani jedna časť suchá.

Heather Robertson

Ak nemáte rady dlhé cvičenia alebo sa potrebuje pri práci z domu trochu odreagovať a vyformovať postavu, YouTube kanál Heather Robertson je pre vás ako stvorený. Obsah sa zameriava na kardio a silu, no nájdete u nej aj upozornenia na najčastejšie chyby pri cvičení. Vďaka jej tréningom sa môžete posunúť až za hranice svojich možností alebo absolvovať 12-týždňový program bez minimálneho vybavenia, času a úplne bezplatne.

Chloe Ting

Táto fitness YouTuberka sa preslávila najmä počas pandémie koronavírusu, a teda v roku 2020. Vďaka jej ľahko pochopiteľným cvičeniam a krátkym videám, ku ktorým nepotrebujete žiadne vybavenie a vypracujete si každú časť tela, si obľúbite jej kanál okamžite. Okrem toho vás môžu zaujať jej bezplatné cvičebné programy a výzvy, ktoré zmenili telá ľuďom po celom svete.

MadFit

Maddie Lymburner je známa svojimi energickými cvičeniami, ktorými si posilníte svalstvo na celom tele. Nenechajte sa zmiasť jej bezchybným vzhľadom pri cvičení. Keďže tancovala takmer 20 rokov, vo videách tak vyzerá, že cviky, ktoré robí, sú bez námahy. Verte či nie, ak vyskúšate niektorý z jej tréningov, poriadne sa pri ňom zapotíte. Okrem cvičení na hudbu u nej nájdete aj tréningy bez potrebného vybavenia, s nízkym dopadom a jógou.

XHit Daily

Tento YouTube kanál je vynikajúci pre ženy, ktoré túžia získať pevnú postavu pomocou cvikov s vysokou intenzitou, a to niekedy aj za menej ako 15 minút. Okrem cvičení s kvalifikovanými osobnými trénerkami, ktoré vás prevedú náročnými cvičeniami, môžete na kanále XHit Daily nájsť aj obsah inšpirovaný celebritami, ako napríklad cvičenie nôh s Jennifer Lawrence alebo cviky na zadok od Jennifer Lopez.

Growingannanas

Growingannanas je dokonalý YouTube kanál pre obľúbenkyne cvičenia HIIT.  Síce sú tréningy Anny Engelschall občas náročné, s trochou cviku ich môžu zvládnuť aj úplné začiatočníčky. Každý deň ponúka bezplatné cvičebné plány s rôznymi videami, ktoré trvajú od 25 do 45 minút vrátane 10-minútových strečingov. Keďže si Anna prešla dlhou cestou, ktorá sa týkala problémov s hmotnosťou, môže byť inšpiráciou pre mnohé z vás.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 14:37