Fantaghiro dnes vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.instagram/fantaghiro_official
StoryEditor

Princezná Fantaghiro našla svojho Romualda až tesne pred 50-kou: Dnes vyzerá prekvapivo lepšie než kedysi

24.04.2022, 06:00
Životný štýl
Pamätáte si na taliansku rozprávku o nebojácnej Fantaghiro? Tí, ktorí na nej vyrastali, si určite spomenú aj na neodolateľného Romualda či Tarabasa, zlú kráľovnú či hovoriaci kameň. Nejedna zo žien túžila byť krásna a odvážna ako hlavná hrdinka, no viete, ako vyzerá Fantaghiro dnes.

Príbeh o nespútanej Fantaghiro patrí medzi televízne filmové klasiky. Už niekoľko generácií pozná tvrdohlavú princeznú, ktorá bojovala so zákernou čarodejnicou. V roku 1991, keď rozprávka vyšla, mnohé ženy túžili po kráse hlavnej hrdinky a pohľade princa Romualda či Tarabasa. Fantaghiro stvárnila talianska herečka Alessandra Martines a ľudia si ju dodnes spájajú práve s touto rolou. Viete, ako vyzerá v súčasnosti? Dovolíme si tvrdiť, že jej vek na kráse rozhodne neubral.

 

Prešla si tŕnistým manželstvom

Alessandra Martines sa narodila pred 58. rokmi a za svoj život toho stihla už naozaj veľa. Ako malá túžila byť tanečnicou, no postupne si našla cestu aj k herectvu. V roku 1991 začala natáčať svoju životnú rolu Fantaghiro, vďaka ktorej je dnes známa po celom svete. Za pozornosť stojí ale aj jej súkromie, ktoré má však od rozprávky veľmi ďaleko. Pri natáčaní sa spoznala so svojím bývalým mužom Claudeom Lelouchom, s ktorým to nemala vôbec jednoduché. Aj keď mu porodila nádhernú dcérku Stellu, nedokázal jej zostať verný a špekulovalo sa, že ju aj týral. Po šestnástich rokoch sa napokon rozviedli. „Naše hodnoty boli úplne odlišné. Pre mňa bolo dôležité uspieť vo svojom živote a vo vzdelávaní detí. Pre neho boli úspechom Oscary, peniaze či krásne autá,“ priznala tesne po rozvode Alessandra, ktorá si musela prejsť tŕnistým vzťahom, no o pár rokov na to stretla svojho Romualda.

Lásku našla tesne pred 50-kou

Ešte pred rozvodom sa totiž zamilovala do francúzskeho herca Cyrila Descoursa, ktorý je od nej mladší o dvadsať rokov. Ako sa hovorí, na veku nezáleží, a preto jej neprekážalo ani to, keď porodila vytúženého syna Hugha v 49-ke. Alessandra dnes žiari šťastím a úsmev ju nikdy neopúšťa. Možno aj preto vyzerá v súčasnosti lepšie než kedykoľvek predtým. „Áno, čas letí, no ja som tak hrdá na všetky vrásky na mojej tvári. Veď predsa, rozprávajú môj príbeh, moju cestu. Temné, ale aj šťastné chvíle. Neúspechy a víťazstvá,“ napísala herečka na sociálnej sieti k fotografii, na ktorej sa usmieva od ucha k uchu.

 

Súkromie si stráži

Alessandra sa na filmových plátnach naposledy objavila v roku 2011, a to v dráme Zázrak v Lurdoch. V súčasnosti pracuje ako režisérka a manažérka, ale jej vášňou je najmä tanec, konkrétne balet, ktorému sa venuje aj profesionálne v opere. 58-ročná matka dvoch detí trávi svoj čas najradšej s rodinou. Omrzeli ju červené koberce či život pred kamerami. Svoje súkromie si veľmi stráži, na sociálnych sieťach dodnes neodhalila tvár svojho syna Hugha či muža jej života. Jedno je však isté, je šťastná, spokojná a dokonca krajšia než kedysi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 03:25