Čo si pre vás podľa astrológie pripravil mesiac marec?Pixabay
StoryEditor

Mesiac plný prekvapení a nádeje na nové začiatky. Marcový spln vám môže zmeniť život od základov

03.03.2022, 10:00
Životný štýl
Mesiac Rýb prináša veľkú príležitosť na začiatok novej kapitoly v živote. V marci sú pred nami aj dni plné prekvapení, protichodných emócií či čas na zmenu a uvoľnenie. Pozrite sa, čo si pre vás nachystala astrológia v tomto mesiaci.

Marec sme z astrologického hľadiska začali s veľkou energiou, ktorá súvisí najmä so vstupom do Rýb. Od včera, teda od 2. marca, sa posilňuje intuícia, emócie a chuť na nové začiatky. Navyše, v týchto dňoch sú Slnko a Mesiac v Rybách v rovnakom čase aj so šťastnou planétou Jupiter. Práve to bude mať vplyv na duchovný život a manifestáciu, vďaka ktorej pretavíte vaše myšlienky, fantázie, túžby a sny do reality. Prichystajte sa na nový začiatok. 

Premenlivá energia Rýb

Vodné znamenie Rýb má premenlivú, éterickú, zasnenú a nápaditú energiu. Mesiac prinesie niekoľko zlomových momentov, najbližšie to bude 5. marec, kedy sa Slnko a Jupiter prepoja prvýkrát od roku 2010, čo vám prinesie obrovské príležitosti na rast, duchovné spojenie a kreativitu. Keď sa následne 9. marca planéta Merkúr spojí so Slnkom, zvýši sa zmysel pre intuíciu, preto by sme sa mali čo najviac ponoriť do svojho vnútra a nasledovať sny a fantáziu. V polovici mesiaca je zas dôležité, aby ste počúvali svoje črevá, vnímali emócie a príliš sa netrápili nad detailmi. Silu symboliky Rýb a ich premenlivej energie pocítite v tomto mesiaci veľmi intenzívne.

Mimochodom, od spomínaného 5. marca až do konca mesiaca budete mať príležitosť zbaviť sa skrytých blokád v láske.  Nasledujúce týždne teda prajú tomu, aby ste prehodnotili svoje vzťahy s priateľmi či partnermi a nechali sa unášať prekvapeniami, ktoré si pre vás Ryby prichystali.

Spln v Panne vyčistí myšlienky

18. marca, počas posledných dní sezóny Rýb, nastane spln s jednoduchým a dôležitým posolstvom: Dajte sa dokopy. Táto udalosť sa odohrá v znamení Panna, ktorá dá celému zverokruhu šancu vyčistiť si svoje myšlienky či pocity a pripraviť sa tým na začiatok novej sezóny. Využite spln na upratanie vecí vo vašom živote, ktoré vám bránia vykročiť k zmene.

Silný dátum 20. marec

Ak túžite po zmene a želáte si, aby ste mohli začať odznova, tak kúzlo 20. marca vám to určite splní. Tento deň je dátumom jarnej rovnodennosti, ale aj začiatkom sezóny Barana. Toto ohnivé a vášňou poháňané znamenie prebudí vaše vodcovské schopnosti. Pripravte sa prijať tú najvernejšiu verziu seba samého, pretože Baran prináša nebojácnosť a činy podľa vlastných túžob. Tento dátum má mimoriadnu silu aj z pohľadu celkovej atrológie, pretože sa začína nový astrologický rok 2022. Akonáhle Slnko vstúpi na územie Barana, oficiálne sa dokončí celý cyklus zverokruhu. Vďaka tomu budete mať príležitosť na oživenie svojich snov a dostane čerstvú nádej do budúcnosti.

Koniec mesiaca bude intenzívny

Ohnivú prítomnosť Barana pocítite 27. marca ešte intenzívnejšie, pretože planéta Merkúr vstúpi práve do tohto mesiaca. Budete sa cítiť viac impulzívne, horlivejšie a začnete napredovať vo svojich plánoch. Využite túto konšteláciu planét, aby ste sa zapojili do čohokoľvek a povedzte áno každej spontánnej príležitosti. Táto atmosféra sa zosilní na konci mesiaca, 31. marca. Tento deň vám dá príležitosť, aby ste dali svoje city najavo a prevzali zodpovednosť za svoje konanie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 21:57