Znamenia, ktoré sú najviac pobláznené sexom.Pexels
StoryEditor

Najviac sexom pobláznené znamenia zverokruhu. Pozrite sa, či ste medzi nimi aj vy

19.02.2022, 16:00
Životný štýl
Vo vzťahu človek prirodzene túži po intimite so svojím partnerom bez ohľadu na to, v ktorom znamení sa narodil. Avšak, ako pri mnohých iných veciach, astrológia dokáže vďaka naším osobnostným črtám prezradiť, kto zo zverokruhu je sexuálne aktívny omnoho viac než ostatní.

Táto pätica znamení je v otázke intimity oveľa náruživejšia, než ostatných sedem zo zverokruhu. Ste medzi nimi aj vy alebo váš partner?

Škorpión

Ľudia narodení v tomto znamení sú známi svojou intenzívnou sexuálnou chuťou. Sú extrémne náruživí, ale nie až tak, že by túžili mať pomer s kýmkoľvek. Práve naopak, Škorpión uprednostňuje intimitu s niekým, s kým má vyvinutý silný citový vzťah. To však neznamená, že sú proti tomu, aby mali priateľa s výhodami alebo sex na jednu noc. Len sa im páči, keď sa môžu zbližovať s osobou, s ktorou sa cítia príjemne aj mimo sexuálnej aktivity. Škorpión vie ovládať svoje pudy, je vášnivý, otvorený experimentom a vždy sa snaží nájsť spôsob, ako potešiť nie len seba, ale aj svojho partnera.

Baran

Toto znamenie je sexuálnym akrobatom zverokruhu. Baran má obrovský apetít, čomu sa ani nemôžeme čudovať, keďže milovanie je zmes všetkého, čo má rád. Je to akcia, intenzita, oheň a napokon aj „cena“ za výkon. Sex pre toto znamenie vo vzťahu zohravá najmä zábavu, ale Baran vie byť aj hlboko romantický, keď sa niekomu zaviaže. Miluje intimitu prostredníctvom silného duševného spojenia, ale taktiež aj čokoľvek, čo mu prinesie vzrušenie, štipku odvahy a občas aj nebezpečenstva. Jednoducho, sex je preňho veľmi dôležitý, a preto nie je dobré, ak sa dostane do vzťahu, kde to nefunguje.

Lev

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Leva sú veľmi vášniví, najmä ak akt zahŕňa pohladenie ich ega i tela. Vyžadujú, aby počuli, že boli skvelí či ako im to dnes svedčí. V posteli sú prirodzenými vodcami, takže majú radi veci pod svojím vedením. Ak ich vo vzťahu sex nudí, vedia sa veľmi rýchlo vzdialiť. Lev nie len rád prijíma, ale aj dáva, čo znamená, že ak mu venujete dostatok pozornosti, odvďačí sa vám dvojnásobne. Toto znamenie je naozaj skvelým milencom, pretože fyzický dotyk je preň veľmi dôležitý.

Strelec

Strelec je vždy pripravený ísť na vec a teší ho, ak môže mať toľko sexuálnych partnerov, koľko sa mu len zachce. Má tendenciu sa veľmi ľahko začať nudiť, a preto musí byť ich partner pripravený na čokoľvek a snažiť sa prinášať aj vlastné nápady. Ak sa totiž Strelec nasýti, dokáže veľmi ľahko starú polovičku vymeniť za novú. V posteli sa rád zabáva a jeho spontánnosť je legendárna. Spojenie so Strelcom je takmer vždy uspokojujúce, a to pre obe strany. Taktiež je okrem svojej dobrodružnej duše, ktorá sa nevzdáva, známy aj rozdávaním viacnásobných orgazmov.

Býk

Toto znamenie je tiež náruživé, ale skôr naň sedí zmyselnosť. Po dotyku totiž túži omnoho viac ako po pohlavnom styku. Avšak, keď už na to príde, Býk je veľmi dobrý v tom, čo robí a zakaždým sa snaží uspokojiť aj svojho partnera. V posteli dokáže vždy niečím prekvapiť. Či už je to jedlo, hudba, voňavé sviečky, masáž alebo niečo omnoho špeciálnejšie a odvážnejšie. Dáva si záležať na tom, aby akt bol niečím výnimočný a dokonalý.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 14:07