Takto môžete využiť intuíciu.dreamstime
StoryEditor

Využite šiesty zmysel naplno: Takto vám vo vzťahu pomôže intuícia

28.04.2024, 17:00
Vzťahy

Zvyknete sa riadiť intuíciou? V niektorých prípadoch by ste rozhodne mali. Tento vnútorný hlas považovaný za šiesty zmysel vám totiž môže vo veľkom pomôcť vo vzťahu s partnerom. Pozrite sa, ako využiť intuíciu.

Intuíciu mnohí považujú za šiesty zmysel. Dôvodom je najmä fakt, že vám tento vnútorný hlas môže pomôcť porozumieť veciam či vnímať ich ako správne a nesprávne. Určite sa vám predsa už niekedy stalo, že ste si povedali vetu „ja som to vedela.“ Práve to bol hlas vašej intuície, ktorý po celý čas spracovával informácie, vďaka ktorým ste si vytvorili predstavu, ktorá ovplyvnila vaše pocity. Môže to znieť akokoľvek zvláštne, no je dôležité, aby ste načúvali svojmu vnútornému hlasu. Takto ho môžete využiť vo vzťahoch.

Počúvajte svoje pocity

Ak chcete, aby vám intuícia naozaj pomohla, musíte sa jej v prvom rade naučiť dôverovať. Niekedy váš vnútorný hlas totiž vysiela maličké signály, ktoré si môžete, no nemusíte všimnúť. Skúste preto začať vnímať to, čo cítite. Takýmto spôsobom môžete zistiť, že sa deje niečo, čo ste doposiaľ prehliadali.

Nedržte to v sebe

Často vám intuícia napovedá, že niečo nie je v poriadku, no vy to ignorujete? Ak sa vám niečo nezdá, komunikujte o tom. Spýtajte sa partnera na danú vec, porozprávajte mu o svojich pocitoch a spolu prídete na to, či ste si informáciu len zbytočne domysleli alebo ste naopak mali pravdu.

Požiadajte o pomoc

Vďaka intuícii môžete zistiť, či vás partner klame, podvádza alebo tají niečo, čo by tajiť nemal. Ak ste na niečo podobné prišli aj vy, no nie ste si 100 % isté, požiadajte o pomoc svojich najbližších. Tí vám na danú vec môžu poskytnúť iný pohľad alebo potvrdiť vaše obavy.

Nezabúdajte na minulosť

Stalo sa vám už niekedy v minulosti, že ste si mysleli niečo, čo sa napokon aj v skutočnosti ukázalo ako pravda? Ak áno, verte svojej intuícii aj v prítomnosti. Vďaka predošlým skúsenostiam totiž môžete vopred predísť sklamaniu či podvodu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 09:02