Pozrite sa, čo o vás prezrádza vaša obľúbená sexuálna poloha.dreamstime
StoryEditor

Misionár či na psíka? Neuveríte, čo o vás prezrádza vaša obľúbená sexuálna poloha

22.05.2023, 12:00
Vzťahy

Každá z vás vyhľadáva v posteli niečo iné. Keď túžite po dosiahnutí orgazmu a noci plnej vášne, pravdepodobne si k tomu dopomáhate svojimi obľúbenými sexuálnymi polohami, ktoré naplnia vaše túžby. Vedeli ste však, že to, akú polohu pri sexe uprednostňujete prezrádza veľa o vašej osobnosti?

Je dobré vedieť, čo sa v posteli páči vám a rovnako tak aj vášmu partnerovi. Iba vďaka tomu totiž môžete prežiť milovanie plné vášne a intenzívnych orgazmov. Tak či onak, vaša obľúbená sexuálna poloha nemusí slúžiť partnerovi len ako vodítko k tomu, ako vás čo najlepšie uspokojiť. To, akú pozíciu v sexe preferujete, totiž môže veľa prezradiť aj o vašej osobnosti. Ktorá je tá vaša naj?

Misionárska poloha

Táto poloha patrí medzi neobľúbenejšie, či už medzi ženami alebo naopak mužmi. Ak ju máte v zozname na prvom mieste aj vy, pravdepodobne si potrpíte na intimitu a hlbšie spojenie s partnerom. Túžite po tom, aby ste sa mu pri milovaní mohli pozerať do očí a prežívať s ním každý jeden pocit. Ste spoľahlivé, ochranárske a plaché. Len málokedy dávate najavo svoje potreby a často pochybujete o svojich schopnostiach.

Poloha na psíka

Na intimite vám príliš nezáleží. Páči sa vám byť submisívnymi a tak s kľudom prenecháte priebeh sexu na partnerovi. V spálni však nie ste veľmi vášnivé, ale naopak rezervované, neromantické a držíte si odstup. Ak polohu na psíka uprednostňuje muž, pravdepodobne je dominantný a o vzrušenie s ním nie je núdza.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 01:37