K bodu A sa dosiahnete pomocou sexuálnych pomôcok.dreamstime
StoryEditor

Milé dámy, predstavujeme vám bod A: orgazmus máte vďaka nemu zaručený

10.01.2023, 15:00
Vzťahy

Bod G je dobre známy tak ženám ako aj ich partnerom. Jeho stimulácia totiž dopraje žene rozkoš, ktorá by mala byť vyvrcholením sexuálneho styku. No ženské telo má ešte ďalšie erotogénne zóny, ktorým sa nevenuje taká pozornosť, akú by si zaslúžili. Pár centimetrov nad bodom G je totiž ďalší bod, a to bod A. A ak ho nájdete, máte o zábavu aj orgazmus postarané.

Skúmajte preto svoje telo dôsledne a užívajte si či už s partnerom alebo sama sex naplno, bez zábran a samozrejme so šťastným koncom.

Kam za bodom A

Že neviete kde sa tento čarovný bod nachádza? Pokúsime sa vám to priblížiť čo najlepšie, aby ste vedeli kedy „trafíte do čierneho“. Bod A sa nachádza na prednej vaginálnej stene, konkrétne však medzi krčkom maternice a močovým mechúrom. Je umiestnený v podstate na rovnakom mieste, na ktorom majú muži prostatu. Za rozkoš, spôsobenú tlakom na bod A môže predovšetkým zhluk nervových zakončení. Veľkosť tohto miesta sa však môže u každej ženy líšiť. Kým u žien, ktoré ešte nemajú za sebou pôrod je tento bod veľmi maličký, ženy, ktoré už majú deti si môžu gratulovať, pretože v ich prípade je toto miesto oveľa rozsiahlejšie.

Choďte bližšie

Poďme rovno na hľadanie tohto zázračného miesta, ktorého nájdenie sľubuje hotové zázraky. Bod G je v pošve hlboko zhruba 8 -10 centimetrov. Na preskúmanie bodu A zrejme budete potrebovať sexuálnu pomôcku, alebo rovno penis svojho partnera. Prsty totiž stačiť zrejme nebudú. Nachádza sa totiž ešte asi 5-6 centimetrov nad bodom G.

Ako ho spoznáte?

Bod G rozpoznáte podľa toho, že jeho povrch je o niečo drsnejší, ako miesta okolo neho. Bod A naopak prezradí vlhkosť od vaginálneho sekrétu. Ak sa chcete do cieľa dostať pomocou bodu A, zabudnite na jemné dotyky. Bod A má totiž rád poriadny tlak. Pohyby zľava doprava vás dovedú presne tam, kam chcete. Ak ste sa rozhodli túto oblasť svojho tela preskúmať, siahnite po dlhšej sexuálnej pomôcke, ktorá bude na konci jemne zahnutá.

Ideálne polohy

Pri sexe máte hneď niekoľko možností, ako sa k tomu bodu v hlbinách vášho tela dostať. Ideálnou je poloha, keď je žena na partnerovi, alebo takzvaná doggy style poloha. Avšak aj v misionárskej polohe, ktorá patri u párov medzi obľúbené si môžete prísť na svoje. Musíte si však zdvihnúť zadok, aby bol vyššie a váš partner tak mal priestor preniknúť čo najhlbšie. Pokojne si podložte zadok vankúšom. Na svoje si iste prídete aj v prípade, že si rada užijete aj análny sex.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 22:31