Vitajte vo svete ženských orgazmov.dreamstime
StoryEditor

Máte prehľad o tom, koľko druhov orgazmov môžu mať ženy? A viete, ako ich dosiahnuť?

28.12.2022, 10:00
Vzťahy

Svet orgazmov rozhodne nie je obmedzený len dva, snáď dobre známe orgazmy a to vaginálny a klitoriálny. Práve naopak, ak ste ochotné v posteli experimentovať a venujete sa s partnerom milostným hrám pravidelne a venujete im dostatok času, môžete spoznať úplne iné, dosiaľ nepoznané orgazmové dimenzie.

Kým muži to majú v tomto smere pomerne jednoduché a bez zbytočných záhad, so ženami je to o niečo komplikovanejšie. Na druhej strane však je až päť rôznych spôsobov, ako môžu ženy vyvrcholiť. To by sa s najväčšou pravdepodobnosťou páčilo aj mužom. 

Vaginálny orgazmus

Tento druh orgazmu je ženám a aj mužom dobre známy, no ani zďaleka ho nedosiahne každá žena. Štatistiky hovoria, že pri pohlavnom styku vaginálne vyvrcholí zhruba každá tretia milenka. Dôvod je jednoduchý. Vaginálny orgazmus je možné dosiahnuť po stimulácii zázračného bodu G. Je teda nevyhnutná správna poloha, ale v neposlednom rade aj to, ako je obdarený váš partner. Navyše, niektorým ženám je priama stimulácia tohto bodu doslova nepríjemná. 

Klitoriálny orgazmus

Ak váš sexuálny partner vie ako na to, jazykom dokáže hotové zázraky. Klitoris je jedným z najcitlivejších, ak nie najcitlivejším miestom na ženskom tele. Preto, keď je klitoris dostatočne stimulovaný aj počas sexu, dokáže dosiahnuť orgazmus zhruba 70% žien. Nielen šikovný jazyk je však v tomto prípade nevyhnutnosťou. Potrebná je tiež trpezlivosť. Zhruba 16 minút trvá, kým žena vyvrcholí po tom, čo sa s ňou takto "hráte". A hoci je tento typ orgazmu pomerne jednoducho dosiahnuteľný, ani zďaleka nie je taký intenzívny a dlhý ako vaginálny orgazmus.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 23:10