Ako sa snažíte zapôsobiť na muža vy?dreamstime
StoryEditor

Ako si získavate muža, o ktorého máte záujem? Hráte sa nedostupnú, zraniteľnú či hlúpu?

29.11.2022, 07:00
Vzťahy

Ako sa snažíte zaujať muža, o ktorého máte záujem? Keďže získať chlapa nie je vôbec jednoduchá úloha a výstrih či obtiahnuté sexi šaty nie vždy pomôžu, mnohé z vás sa namiesto prirodzenosti pravdepodobne uchýlia k hraniu divadla. Samozrejme, neznamená to, že sa zmeníte na úplne niekoho iného, iba sa začnete hrať na nedostupnú či hlúpu len preto, aby ste získali jeho pozornosť. Ktorý z týchto typov je váš prípad?

Bolo by klamstvo, ak by každá z vás tvrdila, že ste sa na muža nesnažili zapôsobiť správaním, ktoré v reálnom živote rozhodne necharakterizuje vašu osobnosť. Samozrejme, hrať sa pred potenciálnym partnerom na niečo, čo nie ste, nie je správne. No keď máte pocit, že vám to pomôže získať jeho pozornosť, dá sa povedať, že je to akceptovateľné a pre mužov dokonca aj príťažlivé. Pozrite sa, ktorý typ manipulácie využívate pri balení možno aj vy.

Úprimná až príliš

Pri balení muža sa riadite tým, že „čo na srdci, to na jazyku“? Ak stretnete rovnako naladeného človeka, nemusí to byť problém, no ak na prvom rande vybalíte na potenciálneho partnera, že ste do neho zamilované až po uši a už s ním plánujete spoločné bývanie či deti, pripravte sa na zlyhanie. Na jednej strane je skvelé, ak je žena úprimná, no byť až príliš pravdovravná  je trochu cez. Sú predsa veci, ktoré by ste si mali nechať pre seba, a tak ak máte o muža naozajstný záujem, radšej sa snažte zapôsobiť iným spôsobom.

Nedostupná

Hovorí sa, že muži sú lovci, ktorí chcú získať svoju korisť. Práve z tohto dôvodu sa niektoré ženy rozhodnú okolo seba postaviť bariéru, ktorá nápadníkov upozorňuje na ťažko dosiahnuteľný cieľ. Áno, určite by ste nemali potencionálnemu partnerovi okamžite skočiť okolo krku, no ak sa budete hrať na príliš nedostupnú, môže sa vám to vypomstiť. Síce mužov priťahujú nedostupné ženy, no ak sa na ne budete hrať veľmi dlho, vyhliadnu si ľahší objekt, ktorý im nedá toľko práce. Ak v budúcnosti budete chcieť uloviť nejakého chlapa, nedostupnú hrajte naozaj krátko, inak prídete o šancu uspieť.

image

Keď chcete získať mužovu pozornosť, hráte sa na nedostupnú alebo otvorenú?

dreamstime

Hlúpe dievčatko

Keďže sa o mužoch hovorí, že nemajú radi ženy, ktoré sú inteligentnejšie než oni, pretože chcú mať vždy na vrch, mnohé z vás sa môžu pri svojom nápadníkovi premeniť na hlúpe naivné dievčatko, ktoré zabudlo na všetky svoje znalosti a zručnosti. Samozrejme, takéto správanie môže na muža pôsobiť príťažlivo, no nemusí to platiť vždy. Radšej sa pri preto snažte pôsobiť intelektuálne a len občas dajte nápadníkovi pocítiť, že vie niečo viac ako vy..

Zraniteľná

Väčšina mužov túži po partnerke, ktorú môžu ochraňovať, a preto sa snažia vyberať krehké typy žien. Práve z tohto dôvodu sa pri získavanú záujmu u nápadníka môžete zmeniť na ženu, ktorá neustále potrebuje mať pri sebe svojho bodyguarda, ktorý príde na pomoc vždy, keď je treba. Áno, v dobe, kedy sú ženy omnoho sebestačnejšie než kedysi, je to prijateľné. Muž by sa totiž vo vzťahu nemal cítiť tak trochu naviac, a preto vôbec nevadí, ak mu občas ukážete, že v živote potrebujete aj mužský element.  

Sexi dračica

Tak ako ženy, tak aj muži sa pri výbere partnerky pozerajú predovšetkým na vzhľad a až potom na iné prednosti. Môžno aj preto sa ženy často uchyľujú k hraniu na sexi dračice, ktoré sa oblečú do vyzývavých kúskoch a nešetria na pikantných slovách. Ak to zvyknete robiť aj vy, mali by ste si dať pozor na to, aby ste to príliš nepreháňali, no stále pôsobili sebavedome a príťažlivo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 12:55