Valentínske darčeky, na ktoré neminiete ani euro.Pexels
StoryEditor

Jedinečné a z lásky. Tipy na last minute valentínske dary, na ktoré neminiete ani euro

12.02.2022, 14:00
Vzťahy
Valentín je deň, kedy by len jednoduché „ľúbim ťa“, malo znamenať viac ako peniaze. Prezradíme vám, čo môžete partnerovi darovať bez toho, aby ste minuli euro.

Vyrobené z lásky

Jedným z najkrajších darčekov na Valentína je ten, ktorý partnerovi vlastnoručne vyrobíte. Tak mu môžete dokázať, ako veľmi vám na ňom záleží. Nebojte sa, nemusíte byť kreatívna duša na to, aby ste to zvládli. Môžete skúsiť vyrobiť darčekovú poukážku napríklad na masáž alebo dobré jedlo. Taktiež budete originálne, ak do malej nádobky vložíte papieriky s milostnými odkazmi, z ktorých si môže jeden prečítať každý deň. Alebo môžete svojej polovičke napísané poznámky povkladať do vreciek oblečenia či do topánok, aby ich našiel v nečakanej chvíli.

Keďže je Valentín sviatkom zaľúbených, mohli by ste podarovať niečo, čo vás spája. Či už je to spoločná fotografia v peknom rámiku alebo fotoalbum vašich spoločných zážitkov. Ak plánujete tento rok dovolenku, nové bývanie či kúpu auta, môžete mu vyrobiť pokladničku, na ktorú napríklad napíšete „na spoločný domček“. Nezabúdajte, že všetko, do čoho investuje svoj čas a úsilie, je viac než akýkoľvek drahý a narýchlo kúpený dar.

Zaručená romantika

Neskutočne romantické a originálne sú aj dary, ktoré nie sú vo vašej domácnosti bežné. Čo to znamená? Môžete skúsiť partnerovi priniesť a urobiť raňajky do postele, ak mu ich neservírujete denne. Tiež mu môžete darovať "jeho deň", počas ktorého budete robiť len veci, ktoré by chcel on. Alebo, keďže láska ide cez žalúdok, nič nepokazíte sladkou dobrotou či chutným obedom. Pravdaže, aby ste si to počas sviatku užili aj vy, môžete si urobiť spoločný romantický kúpeľ vo vani, a potom vzájomnú masáž nôh. Samozrejme, čo by to bol za sviatok lásky bez trošky vzrušenia. Skúste si obliecť sexi prádlo či obtiahnuté šaty. Verte či nie, v tento deň si to váš partner bude vážiť viac ako inokedy. Pri akomkoľvek nápade nezabudnite na sviečky a príjemnú hudbu, ktoré dotvoria atmosféru.  

Spoločné zážitky

Ak je váš partner skôr dobrodružná než romantická duša, môžete ho prekvapiť spoločným výletom alebo inou aktivitou. Vydajte sa na túru či prechádzku po vašom okolí. Taktiež sa môžete vybrať na cyklistiku alebo si zahrať obľúbený šport. Malý výlet spojený so zábavou a fyzickým výkonom môže byť predsa skvelou oslavou vášho vzťahu. Len tak si niekam vyraziť, odložiť telefón a venovať si vzájomnú pozornosť. Dôležité je, aby ste aspoň v tento deň dali svojmu partnerovi najavo, ako sa cítite. Povedzte mu, že ďakujete, čo pre vás robí, alebo sa jednoducho vyznajte zo svojich citov. Možno si poviete, že Valentín je gýčový sviatok, ale ak ste vo vzťahu, v ktorom počas roku nemáte na seba veľa času, tento deň vám dáva na to veľkú príležitosť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 04:46