dreamstime
StoryEditor

Toto znamenie patrí medzi najväčších žiarlivcov. Vzťah s ním sa zmení na PEKLO

17.04.2021, 03:20
Vzťahy
Každé znamenie má to svoje naj.. ktoré je teda to najžiarlivejšie?

Aj keď je Škorpión odjakživa považovaný za slobodné znamenie, ktoré potrebuje dostatok priestoru, faktom je, že aj oni z času na čas prepadnú vášnivej láske. Tá však dokáže zmeniť ich priority z čista jasna a zrazu sa hodnoty, ktoré donedávna uznávali, vyparia rýchlosťou sveta. Stávajú sa tak obrovskými milovníkmi, ktorých gestá sa môžu rovnať tým z romantických filmov. 

Nakoľko však mnoho ľudí, ktorí sa narodili v tomto znamení, má tendenciu v príliš veľkej slobode podvádzať svojho partnera, Škorpión má od nepamäti zafixovanú akúkoľvek zmenu správania u svojej polovičky ako niečo podozrivé a zlé. Ich správanie sa vtedy mení a sú schopní upodozrievať z nevery aj v prípade, že na to nemajú jediný racionálny dôvod. Riadia sa totiž svojimi pocitmi. Zabúdajú však pri tom na dôležitý fakt a to, že aj tie občas klamú a nemožno ich považovať za dôkaz. 

Ak máte po svojom boku partnera Škorpióna, ktorý sa zdá prehnane žiarlivý, v žiadnom prípade sa s ním na túto tému nehádajte. Škorpióni sú už odjakživa príliš tvrdohlaví a akékoľvek presvedčenie, ktoré sa mu pokúsite predložiť, okamžite zmetne zo stola. Je dôležité, aby ste ho k správnej odpovedi naviedli, či už lichôtkami alebo prípadným rozprávaním v tretej osobe (to znamená, mojej priateľke sa stalo toto a toto). Buďte však opatrní, ak Škorpión zistí, že s ním hrajete takúto nekalú hru, zmení sa na sopku hnevu. A to pri ňom zažiť nechcete!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:28