Dreamstime, shutterstock
StoryEditor

Raňajkujte ako Victoria Beckham! Toto je recept na jej zdravé chrumkavé cereálie

02.05.2021, 01:30
Recepty a tipy
Raňajky sú v domácnosti Beckhamovcov najdôležitejšie jedlo dňa. Victoria prezradila svoj recept v príbehoch na Instagrame. Pre svoje najmladšie deti Romea, Cruza a Harper pripravuje zdravé domáce cereálie.

Victoria svojim verným fanúšikom ukázala, ako sa robia zdravé raňajky v ich domácnosti. Jej „Cacao Crunch“ je vyrobený výlučne z prírodných surovín. Tvoria ho mandle, ovos, kakaový prášok, chia semiačka a javorový sirup. Tieto ingrediencie zmiešajte v miske, potom masu dajte na plech a pečte pri 160° C 15 – 20 minút. Victoria označila video s popiskom: „Deti to budú mať zajtra ráno na raňajky s organickým mandľovým mliekom a lesným ovocím.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Greedy Nanny's Granola (@greedy_nannys)

Victoria tiež nedávno poskytla fanúšikom jedinečný pohľad na jej rannú rutinu, kde poukazuje na výživné raňajky, ktoré s rodinou preferujú. Mama štyroch detí ukázala ako si robí jej „zelené monštrum“, ktoré vyrába z jabĺk, kiwi, citrónov, špenátu, brokolice a chia semiačok. Bez ohľadu na to, čo má na raňajky, hviezda začína každý svoj deň rovnakým spôsobom. Dopraje si pravidelnú dávku jablčného octu.

Ten je obľúbený medzi viacerými hviezdami, ktoré vedú zdravý životný štýl. Do svojich každodenných rutín ju tiež zahŕňajú Jennifer Aniston, Katy Perry alebo Miranda Kerr. Možno ho budete chcieť vyskúšať aj vy, ak budete poznať jeho výhody.

Viaceré štúdie zistili, že môže pomôcť pacientom trpiacim cukrovkou, pretože reguluje hladinu glukózy v krvi. Rovnako sa hovorí, že pomáha znížiť riziko srdcovo - cievnych chorôb. A v neposlednej rade slúži ako pomôcka na zníženie telesnej hmotnosti, pretože pomáha spaľovať tuky a znižuje chuť na sladké.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 04:07