Avon
StoryEditor

Avonu záleží na každej z nás

15.02.2022, 00:00
PR Články
Avon – spoločnosť so zvučným menom, známa dekády naprieč celým svetom, patrí medzi špičku na kozmetickom trhu a nezaháľa ani pri témach, na ktorých naozaj záleží. Avon totiž dlhodobo podporuje charitatívne projekty zamerané na fyzické a psychické zdravie žien. Iniciatívy sa preto primárne venujú boju za zdravé prsia a boju proti domácemu násiliu. Súčasťou krásnych projektov sú aj Avon symboly, ktoré pre každého z nás predstavujú možnosť pomôcť tým, čo to naozaj potrebujú.

Jemné no neskutočne silné stvorenia, akými sú ženy, sú pre Avon tou najväčšou inšpiráciou i motiváciou, prečo ani počas aktuálnej situácie nepoľavuje, práve naopak. Už pred viac než rokom predstavil unikátne Avon symboly, ktoré sa tešia obrovskej popularite. Žiarivé brošne spojili nielen Slovenky, ale ženy po celom svete pre dobrú vec. Ich hrdým nosením dávajú najavo podporu voči onkologickým pacientkam aj obetiam domáceho násilia. Práve o ich príbehoch je tak potrebné hovoriť nahlas a zreteľne.

Ružová podpora po celý rok

Spoločnosť Avon je dlhodobo a kontinuálne angažovaná v boji za zdravé prsia a to prostredníctvom svojho charitatívneho projektu Avon za zdravé prsia. Karcinóm prsníka je totiž, bohužiaľ, jednou z najčastejších príčin úmrtia žien na Slovensku. Aj keď táto problematika už dávno nie je tabu, málokto sa odváži k potrebným krokom. Avon svojimi aktivitami nielen zvyšuje povedomie o samotnom ochorení a potrebnej prevencii, ale aj o diagnostike či samotnej liečbe. Pravidelná návšteva lekára by mala byť teda samozrejmosť každej ženy.

image
Avon

Spolu nás je počuť

Domáce násilie je celosvetový problém, ktorý má najrôznejšie formy a trápi nielen mnohé ženy, ale dokonca aj deti. Téme, o ktorej sa nikomu nehovorí ľahko, spoločnosť Avon venuje svoju pozornosť už od roku 2008. Projektom Avon proti domácemu násiliu o nej dlhodobo zvyšuje povedomie, poukazuje na riešenia a pomáha tým, ktoré to naozaj potrebujú. Takéto násilie je totiž jednou z najčastejších trestných činností, preto je mlčanie žien nutné prelomiť.   

image
Avon

Avon už niekoľko krát dokázal zmobilizovať a nadchnúť ľudí pre správnu vec, pridajte sa aj vy! Kúpou a nosením či darovaním žiarivých Avon symbolov ukážete svetu a ženám spolupatričnosť i podporu, akú si zaslúžia. Vybrať si môžete hneď z dvoch variantov – glazúrovaný alebo krištáľový. Ak sa rozhodnete pre kúpu Avon symbolov Proti domácemu násiliu, vyjadríte tak podporu projektu krízovej linky pre obete domáceho násilie. Kúpou Avon symbolov Za zdravé prsia vyjadríte podporu občianskym združeniam či neziskovým organizáciám bojujúcim proti rakovine prsníka. Podporte inšpiratívne projekty a obdarujte seba i svojich blízkych žiarivou maličkosťou, ktorá má zmysel.

A kde ich môžete zakúpiť? Kontaktujte svoju Avon Lady, Avon Gentlemana alebo navštívte www.avon.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 16:30