Aké trendy v účesoch budú vládnuť v roku 2024?dreamstime
StoryEditor

Rok 2024 bude v znamení týchto účesov. Ktorému trendu dáte šancu?

26.01.2024, 14:00
Krása a móda

Túžite po novom účese? Smelo do toho, trendy na tento rok sú nositeľné, no zároveň ženské a sexi. Nájde si medzi nimi iste každá žena, ktorá chce kráčať s módou a vlasy pre ňu skutočne znamenajú korunu krásy.

Prioritou pri výbere účesu je pre mnohé dámy hlavne to, aby ich úprava v domácom prostredí netrvala celú večnosť. A tohtoročné trendy tomu určite prajú.

Kučeravé vlasy

Kučeravé vlasy si dámy navzájom závidia už do nepamäti. Kým väčšinou ich nosia dlhé, zopnuté v cope, prípade voľne upravené, tentokrát by ste sa mohli inšpirovať aj v prípade, ak by ste chceli svoju hrivu ostrihať. O tom, že to vyzerá „hot“ a sexi niet pochýb, čo poviete? Úplne vám postačí trošku vosku či iné fixačného produktu a máte účes, ktorý vydrží niekoľko dní. Bez námahy, údržby a zúfalstva čo s nimi.

image

Krátke kučeravé vlasy vyzerajú neskutočne šik.

Pinterest

Ofina

Túžite po ofine? Tak práve teraz je ten správny čas si ju nechať ostrihať. Ofina skvele vyzerá tak pri krátkych ako aj dlhých vlasoch. Krátka, polodlhá či dlhá, ktorá vám bude lemovať tvár. Všetky varianty sú nositeľné a šik. Akurát treba rátať s tým, že o ofinu sa treba starať a nevyzerá vždy tip top.

image

Ofina pristane krátkym aj dlhým vlasom.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:25