Pozrite sa, aké doplnky budú túto jar trendy.dreamstime
StoryEditor

Nadrozmerné tašky či baleríny: S týmito doplnkami budete túto jar vyzerať naozaj trendy

16.03.2023, 10:00
Krása a móda

Jar je už pomaly za dverami a okrem teplejšieho počasia či kvitnúcich kvetoch so sebou prináša aj niekoľko módnych trendov. My sme sa tentoraz zamerali na doplnky, ktoré budú toto ročné obdobie IN. Či už sú to nadrozmerné tašky alebo baleríny, v každom z nich budete vyzerať naozaj trendy. Pozrite sa, aké doplnky by sa túto jar mali nachádzať vo vašom šatníku.

Nepotrpíte si na doplnky? Mali by ste. Doplnky sú totiž magické veci, ktoré dokážu skvele ozvláštniť každý outfit. Či už sú to všemožné šperky, kabelky alebo topánky, vďaka nim vyzerajú aj obyčajné džínsy s bielym tričkom naozaj štýlovo. Ak by ste chceli svojim outfitom dodať túto jar šmrnc a štýl, pripravili sme si pre vás niekoľko módny trendov, ktoré ovládnu nadchádzajúce ročné obdobie. Pozrite sa, ktoré to sú.

Nadrozmerné tašky

Síce sa módny priemysel už dlhšiu dobu pohráva najmä s mini kabelkami, túto jar platí, že čím väčšie, tým lepšie. Nadrozmerné tašky si môžete zaobstarať v koženom, pletenom alebo semišovom prevedení. Najlepšie na nich je, že do nich zmestíte všetko, na čo pomyslíte. Od notebooku až po kozmetické produkty. Skombinovať ich môžete k ležérnym, ale aj elegantným outfitom.

Baleríny

Áno, čítate správne. Aj keď sú baleríny často považované za nevkusné, v roku 2023 ich nájdete takmer každom obchode. Prichádzajú však v mierne vynoveným dizajnom. Siahnuť môžete po elegantných, saténových, metalických alebo farebných balerínach. Najlepšie vyniknú s pletenými šatami, obtiahnutou sukňou, ale aj džínsami.

Všade samé striebro

Dlhé roky vládny na scéne šperkov tóny žltého a ružového zlata, no tento rok sa na pulty obchodov vráti striebro. Zaobstarať by ste si mali najmä mohutné strieborné náhrdelníky, veľké náušnice či miniatúrne náramky. Do outfitu ich však môžete doplniť aj prostredníctvom topánok či kabelky.  

Klobúky a baretky

K doplnkom patria aj pokrývky hlavy. Tejto jari budú vládnuť predovšetkým háčkované či chlpaté klobúky a roztomilé baretky. Vyhýbať sa nemusíte ani westernovým klobúkom alebo baseballovým čiapkam.

Opasky s veľkou prackou

Jedným z najštýlovejších doplnkov vo vašom šatníku je opasok. Keďže sa dá nosiť na množstvo módnych účelov a zvýrazňuje vaše krivky, môže skvele ozvláštniť každý outfit. Túto jar by ste si mali zaobstarať opasok s veľkou prackou, ktorý môžete skombinovať s vysokými  a širokými nohavicami, mokasínami a bielou blúzkou.

Geometrické slnečné okuliare

Posledným z doplnkových trendov na jar 2023 sú geometrické tvary slnečných okuliarov. Zabudnite však na okuliare cez celú tvár a poobzerajte sa radšej po oblejších rámoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 17:44