Herečka Halle Berry je zo svojej staronovej premeny viac než nadšená.Instagran/halleberry
StoryEditor

Vlasové experimenty celebrít. Ktorým hviezdam krátky strih pristane a pre ktoré to bol krok vedľa?

26.04.2022, 08:00
Krása a móda
Sme už zvyknuté, že pre celebrity je zmena účesu rutinou, ktorú absolvujú chtiac-nechtiac v pravidelných intervaloch. Experimentujú s rôznymi strihmi i farbami, ale nie vždy je to dobrá voľba. Alebo vlastne, posúďte samy. Komu pristane viac krátky strih a kto mal ostať pri dlhej hrive?

Nielen my, bežné smrteľníčky, máme chuť na zmenu, keď sa v našom živote udeje niečo prelomové. Podobne tieto situácie riešia aj hviezdy, či už ide o novú rolu vo filme, kariérny posun alebo koniec vzťahu. Reštart potrebuje z času na čas každý z nás. Živým príkladom je Miley Cyrus a jej rozchod s dlhoročnou láskou Liamom Hemsworthom či premena Harryho Stylesa po odchode z One Direction. S akým účesom im to podľa vás pristane viac?

Halle Berry

Pre americkú herečku nejde ani zďaleka o zbrklé rozhodnutie, keďže tento štýl si nezvolila prvýkrát. V minulosti sa ňou inšpirovalo množstvo žien, dnes sa ku krátkemu účesu Halle Berry vrátila. Prvýkrát ho predviedla na odovzdávaní cien Critics Choice a následne na to niekoľkými fotkami na svojom Instagrame. Vrátane obdivných komentárov od slávnych kolegýň sme si mohli všimnúť milý odkaz pod fotografiou. Napísala k nej, že táto premena je venovaná všetkým fanúšikom, ktorí chceli jej krátke vlasy späť!

image

Halle Berry na svoj krátky zostrih nedá dopustiť.

Instagram/halleberry

Miley Cyrus

Bývalá detská Disney hviezda šokovala azda celý svet, keď sa rozlúčila so svojimi charakteristickými dlhými vlasmi a predviedla kratučký pixie strih. Zmena imidžu išla ruka v ruke i s jej hudobným štýlom a z nežnej krásky sa postupom času stala neriadená strela. Prechod na rockovú hudbu predpovedala tiež fotografia na sociálnej siete s popisom „Nové vlasy. Nový rok. Nová hudba.” Radikálna zmena strihu prišla v prípade Miley Cyrus hneď po tom, čo ukončila 10-ročný vzťah s bývalým manželom Liamom Hemsworthom. Je teda viac než možné, že práve táto udalosť prinútila speváčku začať odznova, a to vo všetkých smeroch.

image

Miley Cyrus sa z nežnej krásky premenila na drsnú rockerku.

Instagram/mileycyrusneews

Harry Styles

Keď ešte patril k členom skupiny One Direction, strapatá hriva bola jeho neoddeliteľnou súčasťou. Neskôr si Harry Styles vlasy nechal podrásť a viacerí sa zhodli, že mu táto dĺžka pridáva na zvýraznení štýlu rockovej hviezdy. Po ohlásení prestávky kapely však prekvapil fanúšikov, keď na Instagrame zverejnil fotografiu svojho odstrihnutého vrkoča. S najväčšou pravdepodobnosťou sa týmto prehupol do novej etapy v jeho živote a kariére sólového umelca.

image

Harry Styles zmenil imidž po začatí sólo kariéry.

Instagram/harrytyles/ harrystylesfans784

Jennifer Lawrence

Talentovaná herečka ukázala, že sa riskovať nebojí a so svojimi vlasmi už neraz experimentovala. Jennifer Lawrence si vyskúšala, aké je to byť brunetkou aj blondínou, z dlhých splývavých vlasov prešla na rockový pixie strih. Nikdy sa nevyhýbala novému vzhľadu a dokonca prezradila, že mnohé z týchto vlasových premien podnikla impulzívne a z nudy. My dnes môžeme vidieť, že spontánnosť sa môže občas naozaj vyplatiť.

image

Jennifer Lawrence žiari s akýmkoľvek účesom.

Instagram/jenniferlawrence_

Kristen Stewart

Herečku známu najmä z populárnej ságy Twilight sme si dlhý čas spájali s dlhými vlasmi, dopĺňajúcími jej orieškové oči. Svoj vzhľad sa rozhodla Kristen Stewart rázne zmeniť a zo slušného dievčatka sa stala nespútaná rebelka s vyholenou hlavou či odfarbenými krátkymi vlasmi. V poslednom období to ale vyzerá, že sa vracia k uhladenejšiemu imidžu a okrem dlhších vlasov vzala na milosť aj ženskejšie obliekanie či spôsob líčenia.

image

Kristen Stewart sa pomaly vracia k svojmu starému ja.

Instagram/kristenstewartx

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:32