Dvojičky, ktoré ovládajú módnu scénu.instagram/thehesstwinss
StoryEditor

Inšpirácia na druhú: Budete chcieť sestru alebo aspoň kamarátku, keď uvidíte dvojičky, ktoré ovládli módnu scénu

15.04.2022, 08:00
Krása a móda
Nielen, že sa podobajú, ale majú rovnaký cit pre štýl. Inšpirujte sa ich farebnými kombináciami, zvodnými, elegantnými outfitmi či originálnymi a trendy kúskami. Tieto dvojičky neovládli len sociálne siete, ale aj súčasnú módnu scénu.

Tieto dvojičky nie sú jedinečné len vďaka podobnému vzhľadu, ale aj zmyslu pre štýl. Ak máte radi inšpiratívne profily na sociálnych sieťach, nepochybne by ste mali začať sledovať jednovajčné sestry, ktoré vás naučia, ako byť origálna a sexi. 

Sabrina a Sarah Guessab

Dvojičky Sabrina a Sarah pochádzajú z Alžírska, ale v súčasnosti žijú v metropole Paríža, kde pracujú ako štylistky. Keďže majú podobný vkus, vždy sa vedia zhodnúť na výbere outfitov, ale nesnažia sa byť úplne rovnaké, pretože každá premýšľa inak. Áno, stane sa, že sa zladia a vyrazia von oblečené identicky, ale väčšinou sa iba dopĺňajú. Ich štýl je veľmi originálny a nápaditý. Zbožňujú výrazné farby a vedia skombinovať aj niekoľko vzorov súčasne. Neboja sa ísť do elegantných, ale takisto ani do športových a extravagantných outfitov. Najvýraznejším prvkom na Sabrine a Sarah sú nepochybne ich afro vlasy, ktoré len podčiarkujú ich vkusné outfity.

Ami a Aya Suzuki

Neprehliadnuteľné ružovovlásky Ami a Aya pochádzajú z Japonska. S týmto priezviskom mohli preraziť v auto-moto svete, ale im učarovala móda. Prvotným cieľom však nebolo ani to, sestry sa chceli presadiť vo svete hudby. Vydali niekoľko úspešných piesní, no oveľa väčšiu obľubu zožali až ako youtuberky a módne influencerky. Ich fotografie na sociálnych sieťach sú plné farieb, a to nie len vďaka ich vlasom. Nevýhodou je, že sa fanúšikom prihovárajú v japončine, ale ich špecifický štýl stojí za to, aby ste ich začali sledovať. Ami a Aya využívajú pri obliekaní excentrické prvky z ulíc Tokia, nevšedné kombinácie potlačí a výrazné farby. Niektoré ich outfity pôsobia občas detinsky, no stále vkusne a štýlovo.

Simi a Haze Khadra

Palestínske dvojičky Simi a Haze sú nerozlučná dvojica od narodenia, a potom ich spojila kariéra dídžejiek. Okrem hudby sa venujú aj modelingu a na sociálnych sieťach sa snažia pôsobiť prirodzene. Podobne vyzerá aj ich štýl, takže práve ony môžu byť veľkou inšpiráciou bežnej žene. Obliekajú sa jednoducho, no vkusne a vždy originálne. V obľube majú najmä zemité farby, ale neboja sa ani odvážnejších kúskov. Popri rozbehnutej módnej kariére sa snažia preraziť aj vo svete kozmetiky, dokonca sú spoluzakladateľkami vlastnej značky Simihaze Beauty, ktorá podporuje ženskú prirodzenosť.

Reese a Molly Blutstein

Američanky Reese a Molly pochádzajú z Atlanty a narodili sa ako identické dvojičky. Na rozdiel od iných, snažia si udržiavať si podobný imidž a na sociálnych sieťach preto vystupovať spoločne. Okrem toho, že sa venujú modelingu, ich cit pre módu a štýl je jedinečný. Priznávajú, že ich vzorom je babička, ktorá vnúčatá odmalička viedla k móde. Sestry sú známe pre svoj prirodzený vzhľad, ktorý vedia vždy skombinovať s aktuálnymi trendami. Môžu byť vynikajúcim príkladom pre dnešné mladé dievčatá, ktoré majú v obľube sledovať inšpiratívne profily na sociálnych sieťach.

Ashley a Kat Hess

Okrem amerických dvojičiek Blutsteinových môžete na sociálnych sieťach nájsť aj Ashley a Kat, jednovaječné sestry z Bostonu. Takisto sa snažia byť podobné, no pritom vždy rozdielne. Tieto nádherné blondíny sa venujú hudbe, ale predovšetkým modelingu. Ich štýl je obyčajný ale jedinečný, pretože sa snažia spájať športovú módu s dámskymi a pánskymi prvkami. Dokonca mali možnosť spolupracovať aj so známymi značkami ako Converse či Nike a vytvoriť vlastnú sezónnu kolekciu. Ak máte rady športové a sexi outfity, Ashley a Kat si zaslúžia vašu pozornosť.

TK Wonder a Cipriana Quann

Dvojičky TK Wonder a Cipriana Quann pochádzajú z Baltimoru. Majú pár rokov po tridsiatke, no za svoj život toho už stihli naozaj veľa. Tieto multitalentové sestry sa venujú hudbe, písaniu a móde. Preslávili sa však najmä vďaka prirodzenému afro, o ktoré sa každodenne starajú a sú naň hrdé. Na ich sociálnej sieti môžete nájsť kombináciu rôznych štýlov. Na jednej strane sú to jednofarebné kúsky a na druhej extravagantné, odvážne outfity. Sestry sa neboja ani vzorov či netradičných farieb. Jednoducho, patria k ikonám vo svete módy.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 14:19