Omladnite rýchlo a jednoducho vďaka týmto trikom.dreamstime
StoryEditor

Žiadny botox ani lifting. S týmito beauty a módnymi trikmi omladnete na počkanie a za pár eur

06.04.2022, 08:00
Krása a móda
Bez ohľadu na vek, každá žena túži vyzerať dokonale a mlado. Vykašlite sa na drahé a bolestivé procedúry či prípravky. Uberte si roky pomocou jednoduchých, no efektívnych beauty a módnych trikov, ktoré vás budú stáť len pár eur a dokážu aj nemožné.

Používate čiernu ceruzku na vnútro oka alebo jeden odtieň rúžu už dlhé roky len preto, lebo vám niekto povedal, že vďaka nim budete vyzerať mladšie? To, čo platilo kedysi, nemusí platiť dnes, na to nezabúdajte. Dajte zbohom zastaraným trikom a prestaňte riešiť mladnutie pomocou procedúr a drahých prípravkov. Naučíme vás, ako sa nebáť experimentovať. Toto sú najlepšie beauty a módne triky, ktoré vás rozžiaria a uberú vám roky na počkanie.

Jednoduchý, no účinný cop

Pri vlasoch nie je dôležitý len účes, ale aj farba či dĺžka. Hovorí sa, že omladzujúci efekt majú najmä svetlé odtiene, ale treba si dať pozor, aby ste nemenili farbu vašich prirodzených vlasoch o viac ako tri tóny. Takisto by ste mali staviť na nenápadné a objemnejšie účesy, než na rovné a uhladené. Na druhej strane vám však dokáže ubrať vek jednoduchý cop, ale pozor, žiadne vrkôčiky. Vlasy stiahnuté do copu, ideálne aj s ofinou, vás omladia okamžite a bez veľkej námahy.

Okuliare vás omladia a ochránia

Aj keď sa hovorí, že okuliare vás urobia staršími a prísnejšími, nemusí to platiť vždy. V súčasnosti máte možnosť nájsť kúsky rôznych veľkostí, tvarov a typov, ktoré vám dodajú šmrnc a najmä štýl. Najlepšie je, ak si v obchode vyskúšate viacero druhov, aby ste videli, ktorý sa najviac hodí k vaším črtám tváre a koniec koncov vám aj zalichotí. Okrem toho, že budete vyzerať atraktívnejšie, okuliare ochránia vašu pokožku pred slnkom, vďaka čomu sa môžete zbaviť aj nežiadúcich vrások okolo očí.

image

Okuliare vám dodajú mladistvý vzhľad.

unsplash

Tenké čiarky sú dnes faux pas

Už dávno neletia tenké čiarky či vytrhané obočie namaľované ceruzkou. Dnes je to o hustote. Obočie by ste si nemali maľovať podľa šablóny, ale dbať na jeho prirodzený a svieži vzhľad. Ak máte problém s jeho hustotou, môžete vyskúšať séra, ktorých zloženie stimuluje rast chĺpkov a zabraňuje vypadávaniu. Najlepšie sú tie, ktoré obsahujú ženšen a kofeín. Môžete však siahnuť aj po lacnejšej alternatíve, a to ricínovom oleji, ktorý obnovuje rast obočia.

Dajte šancu svetlejších farbám

Správna farba oblečenia dokáže zvýrazniť to, čo je na vás najkrajšie. Či už sú to krivky, dlhé nohy alebo výrazné črty tváre. V takomto prípade sa však musíte zbaviť všetkých tmavých a nudných kúskov, ktoré vám na veku len pridajú a budete vyzerať unavenejšie a skleslo. Omladiť vás môže napríklad svieža žltá, nežná tyrkysová alebo tajomná fialová. Ak sa bojíte farieb, na začiatok môžete skúsiť experimentovať s farebnými doplnkami, a to šatkou či topánkami. Jednoducho, nebráňte sa svetlejším odtieňom.

image

Omladzujúcou farbou môže byt žltá, tyrkysová či červená.

unsplash

Odtieň rúžu je dôležitý

Vo všeobecnosti platí, že tmavšie rúže vám roky pridajú a svetlé naopak uberú. Takmer každej žene lichotí čerešňovočervený odtieň rúžu, a preto by nemal chýbať ani vo vašej povinnej výbave. Ak ste typ, ktorý sa necíti dobre so sýtymi perami, môžete si zaobstarať lesk, ktorý nerozžiari len vaše ústa, ale aj celkový vzhľad tváre.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 21:42