instagram/ slanchita
StoryEditor

Známu influencerku ľudia kritizujú za celulitídu. Krásna Slovenka však odkazuje, že za svoje telo sa netreba hanbiť

04.03.2021, 16:00
Krása a móda
Modelka Lucia Slaninková, na sociálnych sieťach známa pod prezývkou Slanchita, sa stretáva s kritikou na svoju postavu.. a to aj napriek tomu, že patrí medzi štíhle ženy.

,,Prednedávnom som dostala správu na Instagrame. Týkala sa jednej mojej fotky, ktorú som pridala.. či mi nevadí, že mi tam je vidieť strie a celulitídu,'' prezradila nám krásna Slovenka s tým, že sama dlho rozmýšľala, či má zmysel na takúto správu, ktorá nebola písaná v priateľskom duchu, reagovať. 

,,Rozmýšľala som dlhšie, či sa mám vôbec vyjadriť alebo to nechať tak. Uvedomila som si však, že táto téma je stále ešte tabu a zrejme by bolo fajn sa o tom porozprávať - hlavne s počtom ľudí, ktorí ma sledujú,'' vysvetľuje ďalej Lucka s tým, že väčšinu jej sledovateľov na sociálnej sieti tvoria práve ženy. Práve preto sa rozhodla, že túto tému načne. Chcela totiž mladým dievčatám, ktoré sa jej často pýtajú na rôzne beauty tipy a rady ukázať, že na takýchto veciach nie je nič zlé, skôr naopak. Sú nielenže prirodzené, ale zároveň neodmysliteľnou súčasťou ženského tela. 

,,Keď som bola mladšia, mala som tak 12 rokov, riešila som otázku strí. Hanbila som za ne a schovávala sa na telesnej či na kúpalisku. Je to taký paradox, nakoľko som sa dlho venovala práve modelingu, no mala som problém. Ešte rok dozadu by som aj uvažovala, či mám takúto fotku pridať na sociálnu sieť či nie,'' priznala ďalej bývalá modelka. ,,Neviem si však predstaviť, že by ma v takom malom veku, niekto kritizoval na Instagrame,'' dodala dnes už známa influencerka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Slaninkova (@slanchita)

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:57