Manželstvo by malo byť podľa brata Meghan na otrase
StoryEditor

Meghan s Harrym sú vraj na mizine. Ich chabé príjmy nepokryjú služobníctvo a nákladný životný štýl

13.10.2022, 13:12
Kráľovská rodina

Dlhodobo túto dvojicu označujú ako čierne ovce rodiny. Meghan a Harry sa utrhli od kráľovskej rodiny už pred dvomi rokmi. Ich antipatia k britskej aritokratickej famílii má vraj zachádzať ešte ďalej, Meghan chce zničit kráľovskú rodinu, hovorí expert na britskú monarchiu. S Harrym sú údajne na mizine.

Vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu Meghan a Harry sú momentálne závislí na platforme Netflixe a na knihách, ktoré im vynesú určitý obnos peňazí. Otázne je či tieto aktivity pokryjú ich vysoké náklady. Hoci by sa mohlo zdať, že obaja sú takzvane za vodou, opak je pravdou. Sú totiž úplne švorc. Podľa kráľovského experta a životopiscu Toma Bowera je tak predávanie ich príbehu jediným spôsobom obživy.

Dedičstvo nestačí?

Nie je to tak dávno, čo zomrela anglická kráľovná Alžbeta II., ktorá v závete na svojich príbuzných pravdepodobne veľkoryso myslela, avšak nedá sa to tvrdiť o Meghan Markle a princovi Harrym. Potom, čo sa vzbúrili a zriekli kráľovských povinností, zostali bez pravidelného príjmu a šušká sa, že ani dedičstvo po Alžbete im nevytrhne tŕň z päty.

Zmierenie nebude

Podľa kráľovského životopiscu Toma Bowera má pár aktuálne jediné východisko. Tým má byť zmluva so streamovacou službou a vydavateľom Penguin Random House. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, ktorí podľa portálu Sky News žijú v dome za 13 miliónov libier v Kalifornii a potrebujú platiť služobníctvo, tak vraj nemajú žiadny iný zdroj príjmov. "Sú zviazaní s Netflixom a svojou knihou. Všetka kritika, ktorú prijmú, pre nich nič neznamená, pretože vedia, ako veľmi sú švorc. A toto je jediný spôsob, ako si zarobiť," povedal Bower pre Daily Mail. Expert, ktorého nová kniha "Pomsta: Meghan, Harry a vojna medzi Windsorovcami" vyšla v júli, tiež povedal, že jediný spôsob, ako si teraz dokáže predstaviť, že by sa Harry z prekérnej situácie dostal, je nádej, že by ho jeho otec kráľ Karol III. zachránil.

Bower však povedal, že neočakáva, že by Meghan na "mierovú dohodu" medzi jej mužom a kráľom Karlom III. niekedy pristúpila, pretože nemá vôbec žiadny záujem na tom, aby mlčala. Rodina jej totiž vždy dala pocítiť, že medzi nich nepatrí a nemá modrú krv.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 19:57