CBS
StoryEditor

Získajú prestížne ocenenie? Kontroverzné interview prinesie Meghan a Harrymu viac než slávu

17.08.2021, 13:45
Kráľovská rodina
Len pár mesiacov dozadu uzrelo svetlo sveta interview princa Harryho a jeho manželky Meghan Markle. Tí sa rozhodli z monarchie ako z oficiálnej inšitúcie vystúpiť a porozprávať o tom, čo sa deje za bránami Buckinghamského paláca.

Začiatkom marca tohto roku vyšiel rozhovor, o ktorom sa dlho šepkalo. Princ Harry sa spolu so svojou manželkou Meghan rozhodli odhaliť to, ako posledný rok žili a prečo sa rozhodli vzdať života v Británii. 

,,Vstúpila som tam naivne. Nevyrastala som s tým, že by som o kráľovskej rodine veľa vedela, nebola to súčasť tém, o ktorých sme sa doma rozprávali,'' prezradila Meghan s tým, že nemala poňatia ani o svojom dnes už manželovi. Dokonca si o ňom nezisťovala ani žiadne potrebné informácie. ,,Nevyhľadávala som si nič. Nikdy som si nič o mojom manželovi nezisťovala. Jednoducho som cítila, že to nepotrebujem,'' vyjadrila sa ďalej Meghan. Jej starý blog, ktorý viedla len pár mesiacov predtým, než sa spoznala s princom Harrym, však dokazuje pravý opak. O kráľovskej rodine nielenže písala, ale zároveň sa ukázalo, že bola obrovskou fanúšičkou princeznej Diany. Fakt, že by teda nevedela o jednom z jej synov, bol od začiatku kritizovaný. 

Nezrovnalostí v interview bolo však omnoho viac. Dvojica napríklad uviedla, že Archiemu, ich prvorodenému dieťatku, bol odobraný titul princ. Dať mu ho nechceli údajne aj z možného rasistického dôvodu. Ako vojvodkyňa zo Sussexu priznala, kráľovský dvor sa vraj obával, ako bude ich syn vyzerať.  ,,Boli tam obavy a diskusie o tom, akú tmavú pokožku môže mať, keď sa narodí,'' uviedla Meghan Oprah, ktorá z tohto faktu zostala úplne zaskočená. Na otázku, či prezradí, kto konkrétne tieto konverzácie avizoval, radšej neodpovedala. ,,Myslím si, že by to bolo pre nich veľmi zničujúce,'' znela jej odpoveď.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:28