profimedia
StoryEditor

Krásne gesto vojvodkyne Kate. Napriek rane do chrbta Meghan nádherne prekvapila

05.08.2021, 19:15
Kráľovská rodina
Nie je to tak dávno, čo britská tlač rozoberala konflikt, ktorý vznikol krátko pred svadbou Harryho a Meghan. Ten nakoniec nabral väčší spád, než by sa čakalo...

Od toho momentu sa dve vojvodkyne nerozprávali. Ticho prerušila až Kate, ktorá sa rozhodla nepríjemnosť hodiť za hlavu a hneď, ako sa kráľovská rodina dozvedela o narodení dcérky Lilibet, poslala do Spojených štátov darček pre bábätko. Toto milé gesto nakoniec prelomilo ľady a podľa viacerých zdrojov sú dnes už obidve v pravidelnom kontakte. 

,,Napätie a vášne medzi nimi vyprchali. Kate poslala darček Meghan a momentálne sú na spoločnej vlne. Vymieňajú si správy a sú v kontakte odkedy sa narodila Lilibet,'' prezradil konkrétne zdroj a dodal, že sa dnes Meghan a Kate rozprávajú viac, než kedykoľvek predtým. Spojilo ich zrejme to, že obidve sú mamičkami dcér - a obidve si pre ne želajú len to najlepšie. Uvedomujú si, že ak im chcú ísť dobrým príkladom, je čas zahodiť všetko zlé za hlavu. 

,,Nemôžu sa dočkať toho, kedy sa už sesternice spolu stretnú,'' dodal zdroj a zdá sa, že Meghan má onedlho v pláne pricestovať do Británie na návštevu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 03:45