wwd
StoryEditor

Rovnaký štýl obliekania, ale aj správanie. Kopíruje Meghan Markle princeznú Dianu?

01.07.2021, 06:50
Kráľovská rodina
Príbeh obidvoch žien je jedinečný. Napriek tomu mimoriadne podobný...

Princezná Diana bola nepochybne osobnosť, ktorá inšpirovala mnohých. Bolo tomu tak už od prvého okamihu, ako sa stala oficiálnou členkou kráľovskej rodiny. Na rozdiel od britskej monarchie sa pri oficiálnych udalostiach a návštevách správala o čosi ľudskejšie než ostatní predstavitelia váženej rodiny. Aj vďaka tomu sa stala akýmsi národným miláčikom, ktorý si postupom času získal náklonnosť ľudí z celého sveta. Udržuje si ju do dnešného dňa, aj napriek 24 rokom od svojej smrti.

Nie je žiadnym prekvapením, že Diana je vzorom pre mnoho osobností, ale aj mladých dievčat. Tak to bolo kedysi aj u Meghan Markle, ktorá ju ako tínedžerka nesmeierne obdivovala. ,,Mala 16 rokov, keď sedela pred televízorom a plakala... pozerala pohreb Diany,'' uviedol kráľovský spisovateľ Andrew Morton, ktorý o Meghan napísal knihu. Za pravdu mu dali aj súrodenci americkej herečky, ktorí tvrdia, že princezná Diana bola pre ich sestru vzorom. Miestami až príliš. 

Aj keď Meghan v rozhovore pre Oprah prezradila, že o kráľovskej rodine nič nevedela - a svojho manžela si ani len nevygooglila, toto priznanie sa ukázalo ako klamstvo. Približne dva roky predtým, než sa dala dokopy s princom Harrym, totiž písala blog o princeznách, v ktorom spomínala aj vojvodkyňu Kate. Jedným z jej snov bolo spraviť s ňou rozhovor. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 15:57