profimedia
StoryEditor

Princ William to už nevydržal. Toto je jeho reakcia na Harryho KONTROVERZNÉ rozhovory!

04.06.2021, 14:25
Kráľovská rodina
Dvaja kráľovskí bratia sú stále na nože. Princ Harry a Princ William momentálne riešia závažné rodinné problémy a vyzerá to tak, že to nemá stále konca.

Po tom, ako princ Harry poskytol kontroverzný rozhovor spolu so svojou manželkou Meghan, sa v svetových médiách vyvolala diskusia. Tá riešila, či je kráľovská inštitúcia ako inštitúcia stále platná a primerateľná dnešnej dobe. Na druhej strane sa rozoberala aj samotná Meghan Markle, ktorá podala závažné obvinenia. Ukázalo sa totiž, že nie sú tak pravdivé, ako ich prezentovala. 

Aj keď si mnohí mysleli, že princ Harry rozhovor ľutuje, zrejme to tak nie je. Len krátko po tom sa totiž rozhodol poskytnúť ďalší rozhovor, tentokrát taktiež Oprah, ktorej vysvetlil konkrétnejšie stav ich psychického zdravia.

,,Bohužiaľ, keď myslím na svoju mamu, prvá vec, ktorá mi napadne, je stále rovnaká. Ja a môj brat sedíme pripútaní na zadných sedadlách v aute. Ona šoférovala, snažila sa striasť paparazzov, ktorí nás prenasledovali. Veľmi plakala, až tak, že nevidela na cestu. Chcel som nám pomôcť, no nevedel som ako,'' priznal v rozhovore pre platformu Apple TV. Nie je žiadnym tajomstvom, že na médiá má ťažké srdce - a práve tie viní za smrť svojej mamy. ,,Moju mamu prenasledovali preto, lebo chodila s niekým, kto nebol biely,'' vyjadril sa otvorene ďalej.

​Harry podľa vlastných slov berie za najdôležitejšie poslanie chrániť svoju rodinu. Paradoxne však ubližuje tej väčšej časti rodiny, ktorú neustále očierňuje. V najnovšom podcaste princ Harry prirovnal život v kráľovskej rodine ako život v zoo. To, ako opisoval nedostatočnú výchovu svojho otca, ale aj fakt, že mu vlastne inštitúcia nikdy nebola oporou, zranil aj samotnú kráľovnú. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 11:50