TASR
StoryEditor

Meghan Markle opäť šokuje, Kate čakajú výzvy. Tento rok bude pre kráľovskú rodinu zaujímavým

05.01.2022, 18:00
Kráľovská rodina
Kráľovská rodina sa stala stredobodom pozornosti najmä v minulom roku, kedy napäté vzťahy vyústili do hádok. Pozrite sa, čo má pre páry kráľovskej rodiny pripravený rok 2022. Nájdu pokoj a mier či sa ich väzby úplne pretrhnú?

Kate Middleton a rok plný výziev

Vojvodkyňa z Cambridge pozerá neustále dopredu, a preto rok 2022 by mal byť pre ňu vzrušujúcim a plný výziev. Kate Middleton sa narodila v znamení Kozorožca, v januári oslávi 40. narodeniny a bude sa v okruhu svojich blízkych cítiť cenená, milovaná a na správnom mieste. Je pripravená ukázať, čo najviac zo svojej pozitívnej aury, ľudia v nej uvidia jej pokojnú a stabilnú povahu, ktorú predstavuje všetky predpoklady stať sa raz kráľovnou.

Jar bude jasnou výzvou pre jej manželstvo s princom Williamom, ktoré sa pre ňu stane stredobodom pozornosti, najmä vďaka veľkej súdržnosti a sile tohto spojenia. Od polovice leta nastane u Kate Middleton zmena, ktorá jej umožní vytvoriť nový životný štýl, ktorý poskytne nový rytmus jej rodine. Avšak všetko chce čas a vyžaduje si to veľa strpenia, ale predpokladá sa, že koncom októbra bude mať vybudované pevné základy k tejto veľkej zmene.

Princ William musí nájsť stabilitu 

V znamení Raka sa narodil práve princ William, ktorý má hlbokú empatiu a dokáže sa vžiť do ľudí vo svojom okolí. Nehovoriac o tom, že nestále poskytuje nekonečnú starostlivosť a pozornosť ostatným. Aj v roku 2022 sa bude vojvoda z Cambridge snažiť vytvoriť silné spojenie s každým, koho stretne a zanechá v ňom dojem. Pravdepodobne bude mať tento rok s rodinou vzťahy v rovnováhe. Najskôr až ku koncu môže očakávať menšie vzostupy a pády. Čo sa týka kariérneho života, tak jeho zručnosti budú veľmi žiadané a bude musieť vynaložiť veľa úsilia, aby našiel stabilitu a spokojnosť. Princ William sa môže tešiť zo svojho zdravia, ktoré bude v roku 2022 dokonalé. Celkovo mu však Nový rok prinesie pokoj a rovnováhu, ktorú bude v dôležitých rozhodnutiach a situáciách veľmi potrebovať.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:07