profimedia
StoryEditor

Meghan Markle prvýkrát ukázala svoje detičky. Pozrite sa, aké sú krásne

23.12.2021, 14:45
Kráľovská rodina
Už od momentu, čo Meghan vstúpila do kráľovskej rodiny, si svoje súkromie strážila. Niet sa čomu čudovať - médiá ju prenasledovali na každom kroku, a tak sa snažila dopriať čo najväčší

Keď sa narodil malý Archie, povinnosťou princa Harryho a vojvodkyne Meghan bolo ukázať jeho tváričku verejnosti. Tak sa aj v skutočnosti stalo - a už po niekoľkých dňoch tak verejnosť uvidela to, ako vyzerá. Už po niekoľkých mesiacoch bolo jasné, že sa malý Archie ponáša na princa Harryho - a je jeho vernou kópiou. 

Už vtedy dvojica však šokovala vyjadrením - a to, že sa rozhodli mať maximálne dvoch potomkov. Všetci tak v napätí očakávali, kedy Meghan oznámi svoje druhé tehotenstvo. Stalo sa tak až po odchode z kráľovskej rodiny, no namiesto radostnej správy prišla správa smutná. Americká herečka totiž v otvorenej spovedi pre New York Times priznala, že svoje bábätko cez leto potratila. 

Spoveď Meghan môžete nájsť tu: 

​O pár týždňov na to však prišla radostná novina - a to, že je herečka opäť v radostnom očakávaní. Tentokrát všetko dopadlo dobre a v rozhovore s Oprah dvojica oznámila, že čakajú dievčatko, ktoré by malo prísť na svet pred letom. Lilibet Diana, ako sa dcérku rozhodli pomenovať, sa narodila zdravá a už od začiatku rodičom robila radosť. Na rozdiel od Archieho sa však pri svojom druhom bábätku rozhodli zachovať inak -a tváričku princeznej ukázali až teraz. 

Na vianočnej fotografii, ktorá je už každoročnou tradíciou všetkých rodinných členov britskej monarchie, totiž ukázali svoje ratolesti v plnej kráse. Zatiaľ čo je z Archieho čistý tatko, už teraz je jasné, že aj Lili, ako dcérku prezývajú, podedila silné gény princa Harryho. Čo na nich hovoríte?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:20