K dátumu vášho narodenia sa viaže okrem iného aj ovocie.pexels
StoryEditor

Šťavnatý horoskop, aký ste ešte nevideli. Zistite, aké ovocie vás charakterizuje podľa znamenia

29.06.2022, 12:00
Horoskopy

Znamenia zverokruhu sú večnou témou. Kým jedna skupina ľudí väčšinu vecí, ktoré ich v živote postretnú, pripisuje tomu, v akom znamení sa narodili, druhá skupina je voči horoskopom skeptická. Okrem iného sa k znameniam viaže aj ovocie, ktoré niektoré znamenia obľubujú viac, iné menej.

Máte pred sebou plnú misu ovocia, no vy aj tak vždy siahnete po hruške či broskyni? Možno za to môže práve znamenie, v ktorom ste sa narodili.

Baran – broskyňa

Kto má vo svojom okolí barana vie, že tvrdohlavosť je jednou z jeho dominantných vlastností. Ovocím, vhodným pre toto znamenie, sú predovšetkým broskyne. Nesú v sebe symbol nesmrteľnosti a možno to je dôvod, prečo po nich toto energické znamenie siaha najčastejšie.

Býk – hruška

Býci si radi užívajú život naplno. Bez kompromisov a obmedzení. Hruška je symbolom bohatstva, zdravia a hojnosti. Na to, aby mohli svoj život žiť podľa vlastných predstáv, je práve toto ovocie to, čo nevyhnutne potrebujú. Vďaka hruškám si môžu všetko, po čom túžia, pritiahnuť.

Blíženci – citrón

Hovorí sa, že blíženci majú častokrát dve tváre, dve osobnosti a ovocie, ktoré je vhodné pre ich celkovú harmonizáciu, je práve citrón. Ten ich dokáže nasmerovať v ich rozhodnutiach a podporí ich v ich optimistickejšom pohľade na svet okolo.

Rak – figa

Raci sú zväčša veľmi rodinne založení. Rodina je pre nich základ, ich útočisko, miesto, kde sa cítia bezpečne. Figy symbolizujú plodnosť a hojnosť, a práve preto je toto ovocie vhodné pre všetkých, ktorí sa narodili v tomto znamení.

Lev – melón

Ľudia narodení v znamení leva sú predurčení vládnuť. Ženy sú temperamentné a v spoločnosti bývajú stredobodom pozornosti. Melón neodmysliteľne patrí k letu, ktoré je pre levice ako stvorené. Práve preto po tomto ovocí siahajú najčastejšie a doprajú si ho počas celej letnej sezóny.

Panna – pomaranč

Pannám vládne planéta Merkúr, ktorá podporuje myslenie, zmysel pre detail, no zároveň tlmí city. Pomaranč, ako symbol lásky, je preto práve tým elementom, ktorý panny vo svojom živote potrebujú.

Zvyšných šesť znamení a ich ovocné symboly nájdete na ďalšej strane.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/horoskop, menuAlias = horoskop, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 07:27