Móda z finále Let´s Dance.
StoryEditor

Vymódení hostia na finále Let’s Dance: Futbalista ako módna ikona, tréner Maroš Molnár to nezvládol!

06.05.2024, 14:52
Celebrity

A máme to za sebou! Včera sa konalo finálové kolo veľkolepej tanečnej šou Let´s Dance a hostia sa aj náležito vyparádili. Dámy stavili na róby, ktoré sa blýskali zdiaľky, nahodili šperky a módu nezanedbali ani páni. Vypadnutý futbalista Ján Ďurica predviedol značkové kúsky hodné svetového móla. Dorazil aj celebritný tréner Maroš Molnár. Uznávaný odborník je na zdravý životný štýl a efektívne tréningy. Avšak v oblasti "fashion" tápa.

Včera večer sa rozhodovalo o víťazovi veľkolepej tanečnej šou Let´s Dance, ktorú vyhral Jakub Jablonský s Eliškou Lenčešovou. Posledné kolo si nenechali ujsť vypadnutí účastníci ani mnohé známe tváre. Posledný večer si užili vo veľkom štýle a na červený koberec sa náležito vyparádili. Speváčka Tina sa svojim outfitom bodovala a k tomu siahla po výraznej ligotavej kabelke, ktorá žiarila z niekoľkých metrov.

Športovec Ján Ďurica siahol po vychytenej módnej značke Off White, ktorá je mimoriadne populárna medzi influencermi a zahraničnými celebritami. Kedysi musela byť v šatníku každého známeho i neznámeho rapera. Ďurica síce vybral športové elementy, ale našiel správny balans medzi tenkou hranicou medzi športovým a elegantným konečným dojmom. 

Pozvanie na večer prijal tentokrát aj tréner Maroš Molnár, ktorý sa definitívne neradí medzi stabilných hostí. Snažil sa síce navodiť elegantný nádych, ale zanedbal detaily. Bielu košeľu si nezapravil do čiernych nohavíc, a tak sa celkový dojem vytratil. Čierna "crossbody" taška je už rovnako prešľap proti módnej etikete špeciálne na večerné príležitosti.

Aj keď si dal záležať na lakovaných topánkach, ktoré žiarili čistotou bez jedného škrabanca, nevyšlo to. Až by sa zdalo, že si ich tréner, ktorého vidieť iba v teniskách zaobstaral špeciálne pre toto dramatické finále.   

Pozrite sa na Maroša Molnára a vkus pozvaných celebrít v GALÉRII

ANKETA
Dávate si na oblečení záležať?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 09:42